Ingredientul banal pe care trebuie să-l pui în apa cu care speli geamurile. Costă 2 lei și niciun fir de praf nu se va mai lipi de ele

Recent, sfaturile și recomandările pentru întreținerea casei pe platformele de socializare s-am înmulțit în mediul online. Deși unele sunt ușor de aplicat, altele par mai complexe, implicând ingrediente dificil de găsit, iar rezultatele nu întotdeauna corespund promisiunilor.

În ciuda acestor aspecte, există situații în care se poate face descoperirea perfectă. A fost cazul unei femei curioase să găsească un truc simplu pentru a curăța geamurile fără prea mult efort. Acest ajutor de nădejde s-a dovedit a fi surprinzătorul praf de copt.

Praful de copt, ideal pentru spălarea geamurilor
Deși este în mod obișnuit utilizat în bucătărie, acest produs, compus din bicarbonat de sodiu și bitartrat de potasiu, demonstrează versatilitate și în alte domenii, inclusiv în întreținerea locuinței.

Nu doar că este eficient, dar este și ușor de utilizat. Doar trebuie să dizolvi un pliculeț într-un litru de apă și să ștergi geamurile cu soluția obținută. Veți observa că praful și urmele de murdărie se dizolvă instantaneu de pe suprafețele lucioase.

Pe lângă utilizarea pentru geamuri, praf de copt poate fi folosit și în baie pentru a elimina depunerile din vasul de toaletă.

Trebuie doar să presărați pulberea peste zona afectată și să frecați bine cu peria de toaletă. Rezultatele sunt imediate, iar calcarul începe să se topească după doar câteva mișcări.

De ce trebuie să pui drojdie în toaletă înainte de a merge la culcare
Igiena în toaletă este esențială, dar uneori, cu toate cheltuielile pentru soluțiile de curățenie, pare că eforturile noastre sunt zadarnice. Însă există alternative naturale pe care le putem încerca pentru a menține toaleta curată. Drojdia este unul dintre aceste produse utile în lupta împotriva mirosurilor neplăcute din toaletă.

Majoritatea dintre noi aspirăm la o casă curată, iar pentru asta, investim în soluții de curățenie costisitoare și toxice uneori. Cu toate acestea, există un loc care pare să reziste curățeniei noastre: toaleta. Drojdia poate schimba această situație frustrantă.

În loc să privim dezamăgiți la o mulțime de produse ineficiente pentru toaletă, putem să folosim drojdie înainte de culcare. Drojdia poate elimina mirosurile neplăcute și poate face întreaga baie mai plăcută.

Nu doar că drojdia poate neutraliza mirosurile din toaletă, dar poate fi și o soluție pentru alte probleme de miros în casă, precum cutia cu nisip a pisicii sau frigiderul. În plus, drojdia combinată cu puțin oțet poate desfunda țevile.