A fost supranumită “Barbie cea plinuță”, dar nu se mai simte deranjată de asta. Câți ani are tânăra și cu ce se ocupă:

Caitlan, în vârstă de 22 ani, este cunoscută pentru faptul că este o Barbie robustă și deși mulți ani a fost batjocorită pentru faptul că e o femeie voluptoasă, ea a decis să nu se mai lase afectată de părerile celor din jur.

Mulți urmăritori de-ai săi o criticau la început pentru felul în care arată, spunându-I că este prea plinuță pentru a fi model.

Caitlan Redding a devenit influencer și are în prezent peste 95.000 de urmăritori pe Instagram. Într-un video pe TikTok, tânăra a declarat:

“Oamenii scriu mereu lucruri oribile. Mulți îmi spun că e vina mea că sunt așa grasă. E ceva ce aud foarte des”, a spus Caitlan.

Mulți i-au spus că într-o zi o să facă un infarct din cauza faptului că e supra-ponderală. De-a lungul vieții, tânăra a primit multe comentarii răutăcioase și jigniri care o făceau să plângă zilnic.

Pe lângă faptul că o judecă, mulți oameni i-au scris lui Caitlan că ceea ce face ea este să promoveze ideea că e normal să fii supra-ponderal și că fetele ar trebui să se simtă confortabile în pielea lor dacă arată așa, când de fapt, riscă probleme de sănătate importante.

Caitlan este într-o relație cu Sam Wolf, în vârstă de 24 ani, și formează un cuplu încă de când aveau 15 ani.

Femeia a spus că nu îi e rușine cu formele ei și că mereu alege să poarte orice ținută vrea, fără să se ascundă sub haine largi. Ea poartă adesea colanți, fuste scurte și chir rochii mulate, care îi scot în evidență silueta.

Ce spune Sam, iubitul lui Caitlan, despre relația lor
Caitlan și Sam sunt împreună de 7 ani și sunt deja logodiți. El o înțelege ce mai bine și i-a fost mereu alături, în cele mai grele momente. Chiar dacă mulți urmăritori de-ai săi i-au spus în comentarii că Sam o va părăsi în curând din cauza felului în care arată, Caitlan a spus că e încrezătoare în relația ei.

Femeia a învățat să nu mai dea atenție comentariilor negative și comportamentelor toxice din jurul ei.

De curând, tânăra a mărturisit că e mai focusată acum pe ideea de a avea o dietă sănătoasă și pe a face mai mult sport. Ea este mulțumită de felul în care arată și adesea spune că se simte sexy și frumoasă.

“Sunt atât de fericit cu relația pe care o am cu Caitlan. Este cea mai frumoasă persoană pe cre o știu și sunt fericit să fiu cu ea”, a spus Sam, potrivit The Sun.