Cât de mare și frumoasă s-a făcut fetița Elenei Udrea. Eva Maria este o mică fashionistă

Elena Udrea și Adrian Alexandrov se mândresc cu fiica lor de trei anișori. Eva Maria este extrem de frumoasă, iar părinții ei o răsfață în toată regula. Copila este o fashionistă de mică!

Adrian Alexandrov a atras atenția într-o dimineață, săptămâna aceasta, cu o fotografie postată la secțiunea Instastory, pe Instagram. E vorba despre o poză cu fetița lui și a Elenei Udrea. Eva Maria stă în mașină, în spate, și are zâmbetul pe buze. Micuța este asortată din cap până în picioare, după cum se poate observa în imagine. Are un palton roșu, asortat cu bluza albă cu inimioară roșie, dar și cu ghetuțele din picioare. Nu poartă fustă, ci o pereche de pantaloni negri, care completează perfect ținuta. „Alexandrova”, este mesajul scris de tatăl ei în dreptul fotografiei.

Nu este pentru prima oară când Eva Maria atrage atenția cu ținuta ei de grădiniță. Fetița Elenei Udrea a avut ținută de sute de euro acum câteva luni. A purtat atunci ciorăpei albi, ghetuțe negre din lac și un trench Burberry, care costă 660 de euro, potrivit Libertatea pentru femei.

Elena Udrea se înțelege foarte bine cu tatăl copilului ei
Pe 4 februarie, Elena Udrea și-a sărbătorit partenerul. Adrian Alexandrov a împlinit 35 de ani și a primit un mesaj special din partea Elenei, în văzut tuturor.

„La mulți ani, iubitul meu!?❤️? Să rămâi așa cum ești, mereu pozitiv, de încredere, sensibil, discret, tandru, familist, plin de dragoste, un partener, un iubit și un tată minunat! Să ai o viață frumoasă, așa cum meriți! P.S. Și să rămâi mereu tânăr, chiar dacă azi ai împlinit jumătate din 70 de ani!?❤️”, a scris fostul politician pe Facebook.