Ioana Năstase a povestit ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea cu pricina la restaurant

Ioana Năstase a trecut prin momente foarte dificile în timpul unei ieșiri la restaurant alături de soțul său. Cei doi luau masa, când o altă femeie s-a apropiat de ei. Ce s-a întâmplat după a lăsat-o fără cuvinte pe partenera lui Ilie Năstase. Îngrozită, a povestit prin ce a fost nevoită să treacă.

Ioana Năstase a intrat în atenția publicului din țara noastră după ce și-a început relația cu fostul tenismen Ilie Năstase. Cei doi au avut parte de momente deosebite în relația lor, dar și de clipe de cumpănă în care au crezut că totul s-a sfârșit. Și-au găsit mereu unul drumul spre celălalt și au depășit fiecare impediment, însă căsnicia lor se pare că este iar în pericol. Soția omului de afaceri a trecut printr-un episod teribil în timp ce se aflau la restaurant și nu a fost ajutată în niciun fel.

Nu este vorba de un bărbat, ci de o femeie, care a atins-o pe Ioana Năstase chiar dacă aceasta se simțea inconfortabil. „Avansurile” au continuat, dar ceea ce este cel mai grav este că fostul tenismen a încurajat acest comportament.

„Nu îmi revin, am avut o experiență foarte neplăcută. Eram într-un restaurant cu Ilie, a venit o femeie, nu am înțeles cine a fost. […] Mi-a pus mâna pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluză. Într-un restaurant să faci așa ceva…au văzut oamenii ce s-a întâmplat. Ilie era la masă, el îi spunea: “Ok, dă-i.”, a povestit Ioana Năstase pentru impact.ro.

Singurul care i-a sărit în ajutor Ioanei a fost patronul localului, care nu a putut să nu reacționeze când a văzut ce se întâmpla. După acest episod, actuala soție a lui Ilie Năstase încearcă cu greu să-și revină. A plecat la mama ei, dar a vrut să-și facă auzită povestea.

„La un moment dat plângeam. Femeia avea 1.90. Rămâi șocat de așa ceva. Ce am trăit nu doresc nimănui. A observat patronul restaurantului ce se întâmpla, altfel cred că sărea pe mine, vreau să îi mulțumesc din tot sufletul. Mi-a zis că nici el nu a văzut niciodată așa ceva. Să ți se întâmple așa ceva…nu pot să dorm de 3 seri, a fost o traumă, nu știu cum să scap de acest episod urât din viața mea. Am fost la mama mea să mă liniștesc. Femeia aceasta poate să mai agaseze și alte femei. Sper să îmi treacă această trăire urâtă.”, a mai adăugat aceasta pentru aceeași sursă.

Anul 2021 a fost unul dificil pentru Ioana și Ilie Năstase, iar împăcarea din perioada sărbătorilor se pare că nu a durat prea mult. Episodul din restaurant a pus-o pe gânduri pe femeia de afaceri, așadar divorțul este încă o posibilitate la care trebuie să se gândească.

„Încă actualul meu soț se uita la ea, râdea, vedea tot ceea ce face. Eu am încercat să mă feresc. Nu este corect și normal. Este încă actualul meu soț, mă mai gândesc la ce am de făcut până pe 18.”, a încheiat aceasta.