Ce a mâncat Bianca Drăgușanu de Crăciun, după ce în trecut se hrănea doar cu o cireașă pe zi

Chiar dacă în restul anului are mare grijă de silueta ei, Bianca Drăgușanu este dispusă să se ”sacrifice” de sărbători, de dragul mâncărurilor tradiționale. Cea mai mare slăbiciune a blondei este piftia!

Sărbătoarea Crăciunului este destinată familiei, iar vedetele nu se abat de la această regulă nescrisă. Bianca Drăgușanu, de exemplu, a dezvăluit că petrece sărbătoarea alături de sora și de cumnatul ei. Colindatul este pe listă și la fel sunt și preparatele tradiționale.

Dacă, în restul timpului, Bianca este adepta preparatelor sofisticate, acum, la final de an, se înfruptă din lebăr, caltaboș, dar mai ales piftie, a recunoscut ea.

„O să facem Crăciunul în familie, că așa se face. Cu sora mea, cu cei mici, cu cumnatul meu, la brad, la mine, la ei. Atât! Nu fac nimic special! Abia aștept să mănânc piftie, sarmale și cozonac. Îmi place mult piftia!”, a declarat Bianca.

Bianca Drăgușanu nu ține dietă, dar se ferește de două alimente

Vedeta se mândrește cu formele ei naturale, dar și cu cele lucrate în cabinetul medicului estetician. Referitor la siluetă, a spus că nu ține vreo dietă, însă are două alimente pe care le evită.

„Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport.

Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc.

E bine să fii echilibrat, nu poți să faci din mâncare un stil de viață. Eu mănânc de toate, am chestii pe care le prefer și pe care nu. La modul general evit cel mai mare drog de pe planetă: zahărul. Zahăr și sare găsim în orice, încerc să le evit. Trebuie să avem un echilibru în tot”, a declarat Bianca în podcastul lui Damian Drăghici.

Vedeta a mai spus și că zilele acestea nu vrea să audă de sală.