Casă de vis concepută în stil rustic – mediteranean

Casele de vis frumoase, elegante şi îngrijite, construite în stilul rustic mediteranean,  care îşi fac loc printre blocurile de beton reci, sau în zonele de munte, atrag atenția tuturor. O casă frumoasă îți dă o stare bună şi relaxantă  doar privind-o.

Poate să fie o încântare pentru ochi atunci cand o priveşti din afara curții , iar daca ai şansa să intri în ea şi să îi admiri interioarele ramâi cu adevărat impresionat. Daca terenul o permite în jur pot fi plantate multe flori.Florile înfrumusețează o curte într-un mod surprinzator, transformând-o într-un colt de rai relaxant.

Pentru cei dintre dumneavoastră care visează să se simtă în propria casă precum într-un palat , acest tip de amenajare prezentat de către noi în acest articol cu siguranță o să  vă atragă atenția. Aceasta casa in stil mediteranean dovedește că în 192 mp, se poate organiza un spațiu fantastic pentru viață și recreere. Aceasta casa de vis in stil mediteranean impresionează  atât la exterior cât şi la interior prin fațada decorată cu piatră şi pereții interiori pentru care s-a folosit acelasi tip de piatră decorativă.

Bucăţile de rocă naturală, brute sau finisate, pot fi o soluţie ideală pentru lucrările de decorare interioara. Gemurile mari  permit interiorului sa fie scăldat în lumină naturală pana seara tarziu și  terasa liniștită cu șemineu în aer liber,ofera posibilitatea  familiei sa faca din terasa locul ideal de intalnire cu prietenii. Este o alegere perfectă pentru toți cei care doresc să trăiască pur și simplu, confortabil și cu bun gust.

Combinația de lemn lăcuit şi piatră naturală oferă oricărei clădiri un stil unic, incomparabil şi un aspect rafinat. Casa acoperită cu piatră, întotdeauna iese în evidenţă pe fundalul clădirilor învecinate. Forma fiecarei plăci decorative este alcătuită din dreptunghiuri şi pătrate iar varietatea grosimilor dau un efect vizual uimitor. Locuința are  3 camere la parter 3 camere la mansardă .

Suprafața parterului cu tot cu garaj  are143.43 mp,mansarda are o suprafața de 48.87 mp,  înălțimea de 7,52 m, lățimea parcelei de teren de 21,50 m x 25.80 m , unghiul  acoperișului  35 de grade . Planul architectural ne arată că parterul este compartimentat în  vestibul de 3,87 m,  hol cu scara interioara 10,35 m, bucatarie + dining  15,7 m, Cămară: 1,85 m, camera de  zi 26,48 m, WC: 1,54 m,coridor  4,99 m, 1 dormitor de 12,34 m, 1 dormitor de 8,73 m,1 dormitor de 8,32 m,  baie 5,55 m,camera centralei 10,58 m 1 garaj cu 2 locuri de parcare de 33,13 m.

Mansarda acestei case de vis in stil mediteranean are o suprafață de  48,87 m, spațiul permițând compartimentarea a 3 camere şi dressing cu grup sanitar.

Sursa: e-projekty.pl