Primele declarații ale Biancăi Drăgușanu, după întâlnirea secretă cu Alex Bodi din Dubai: „Îmi doresc iubire, am…”

Bianca Drăgușanu a fost mereu o femeie hotărâtă, motiv pentru care a primit de la viață exact ce și-a dorit. A devenit o femeie de afaceri de succes și se bucură de o situație materială de invidiat, dar nu putem spune același lucru și despre viața sa sentimentală. Până acum, a avut parte de numeroase eșecuri în dragoste, iar relația sa cu Gabi Bădălău nu face excepție.

În ultimul an, Bianca și Gabi au fost permanent în atenția publicului din țara noastră. Legătura lor a fost confirmată la câteva luni după ce au apărut primele zvonuri despre ea, iar viitorul lor părea unul promițător. Cu puțin timp în urmă afaceristul spunea că este gata să-și întemeieze o familie alături de vedetă, dar surpriză! Se pare că s-au despărțit definitiv!

Pentru a trece mai ușor peste acest episod, diva a ales să-și ia prietenele și să plece în Dubai. În mod surprinzător, călătoria ei către locația de vis a coincis cu cea a lui Alex Bodi, alături de care a fost și surprinsă. Imediat cum s-a aflat despre această întâlnire, a apărut și ideea că s-ar putea împăca, iar declarațiile recente ale Biancăi nu neagă acest lucru.

Cum data de 02.02.2022 este una specială, Bianca a postat următorul mesaj în mediul online:

„Cred că totul vine din suflet. Dacă ai un suflet frumoas, totul în viață e frumos. De fapt, astăzi este o zi foarte importantă, cu o încărcătură foarte importantă, ceea ce trebuie să știți este că astăzi se împlinesc dorințele. Dacă manifestați și sunteți convingători și credeți în ceea ce vreți, se vor întâmpla. Să vă zic și câteva dintre dorințele mele.”, le-a explicat Bianca Drăgușanu fanilor pe Instagram.

Bianca Drăgușanu a recunoscut mereu că este o femeie care vrea iubire, iar despărțirea de Gabi Bădălău nu i-a răpit această dorință. Cum are deja orice și-ar putea dori pe plan material, își dorește doar împlinire sentimentală.

„Eu îmi doresc iubire, am iubire. Îmi doresc pace, am pace. Îmi doresc sănătate, am sănătate, pentru mine, familia mea și prietenii. Doriți-vă lucruri bune pentru că vi se întâmplă lucruri bune și stați într-o energie bună și pozitivă pentru că este foarte important și sănătos pentru suflet și inimă. Cam acesta este sfatul zilei! Iubiți-vă și stați în energie bună astăzi pentru că este foarte important. Eu mă iubesc foarte mult pe mine!”, a mai spus vedeta.