O mai ştii pe Raluca Moianu, de la emisiunea „Iartă-mă”? Cum a ajuns să arate acum și cu ce se ocupă, după ce a dispărut de la TV

Raluca Moianu a ieşit din lumina reflectoarelor de mai mult timp, dar din când în când mai apare la diferite televiziuni, unde este invitată.

În prezent, Raluca este directorul unei şcoli renumite de balet, dar ascultă în continuare şi poveştile oamenilor, exact ca la emisiunea de succes pe care a prezentat-o la TVR, „Iartă-mă”.Pentru asta a obţinut o diplomă de coaching.

„De ani buni ascult poveştile oamenilor fără să îi judec. Îi ajut să îşi găsească soluţii. Asta se numeşte coaching. Acum am si diplomă”, a scris fosta prezentatoare de televiziune pe o reţea de socializare.

Vedeta și fiica ei au fost prezente în platoul emisiunii de la Vorbește lumea, unde au dezvăluit amănunte mai puțin știute din familie.

„Atunci când îi spun că „Ai grijă că mă enervezi oficial!”, se opreşte. Noi suntem prietene, sigur că teoria e foarte uşoară. Adevărurile sunt întotdeauna la mijloc. Întotdeauna trebuie să ştii când are nevoie de părintele din tine şi când de prieten. Eu cred foarte tare că alergăm în fiecare zi să facem bani ca să le oferim lor. Uităm că nu petrecem timp cu ei”, a spus Raluca Moianu la tv.

Fiica Ralucăi Moianu a vorbit despre pasiunea ei. „Mie îmi place foarte mult să fac handbal. Mă uitam de mică cu tata şi când m-am mutat la altă clasă, ni s-a schimbat profesorul de sport. Şi atunci ne-a întrebat dacă vrem să facem handbal şi am zis să încerc”, a povestit fiica Ralucăi Moianu. „După ce mi-a luat primul premiu internaţional, după atâţia ani de balet, eram convinsă! „Ăsta e drumul”, spuneam”, a povestit aceasta despre viitoarea carieră a fiicei sale.