Adio, America Express! Anunț surpriză din partea Antenei 1

Filmările pentru noul sezon America Express sunt în plină desfășurare. 9 perechi de vedete au acceptat să treacă prin probe de foc, fiecare sperând că o să plece acasă cu marele premiu. În acest sezon, celebritățile vor încerca să facă față provocărilor pe Drumul Soarelui. Deși formatul show-ului este cunoscut de public, există și unele schimbări care i-au luat prin surprindere pe telespectatori.

Irina Fodor va fi și în acest an gazda emisiunii America Express. Soția lui Răzvan Fodor se află de 3 ani la cârma emisiunii. Alături de ea avea un ajutor de nădejde, pe Oase, care nu va mai face parte din acest sezon. Fanii au fost cei care au observat că fostul co-prezentator nu a plecat alături de echipa sa, la filmări.

La un moment dat, s-a speculat faptul că ar fi existat un scandal, însă Oase a explicat cum stau, de fapt lucrurile.

Oase i-a lămurit pe internauți și le-a dezvăluit că decizia i-a aparținut în totalitate. Se pare că avea nevoie de o pauză pentru a se concentra asupra vieții personale.

„Chiar am primit multe mesaje şi comentarii pe tema aceasta şi nu pot decât să mă bucur şi să vă mulţumesc pentru grijă! Nu m-am certat cu nimeni de la Antena 1 sau din echipa America Express.

Motivul principal al lipsei mele din acest sezon sunt eu. Oricât de mult îmi place în familia aceea, vine un moment în viaţă când trebuie să te opreşti, să faci un pas în lateral şi să evoluezi şi mai mult.

Deşi ştiu că mai am mult de lucru la mine şi la tot ce vreau să devin pe toate planurile, consider că era necesar să fac o pauză, ca mai apoi să vin şi cu mai multă forţă, inspiraţie şi creativitate pentru a deveni cea mai bună versiune a mea!

Aşa că…nu, nu a fost vorba de vreo ceartă, ci este vorba despre o mişcare de care aveam nevoie, pentru a mă aduce şi mai aproape de cel ce vreau să fiu! Între timp, vara acesta ne vom bucura împreună de festivaluri şi de şi mai mult conţinut din partea mea”, a declarat Oase.

Cine sunt concurenții de la America Express

America Express îi va duce pe concurenți pe Drumul Soarelui, ce trece prin Columbia, Ecuador și Argentina. La fel ca și în ceilalți ani, vedete sunt nevoite să se descurce cu doar un euro pe zi.

Producătorii au reușit să găsească 18 curajoși care să se avânte în cursa din America. Cele nouă echipe care se luptă în acest an pentru premiul cel mare sunt: Romică Ţociu (actor) şi fiul său, Cătălin Ţociu; Cleopatra Stratan şi Edward Sanda (cântăreţi); Alexia (influencer) şi Aris Eram (student); Giulia (cântăreaţă) şi soţul ei, Vlad Huidu; Sânziana Negru şi Laura Giurcanu (influnceri); Iuliana Pepene (prezentatoarea Observatorului matinal) şi Sonia Simionov (jurnalist Antena 1); Ada Galeş (actriță) şi mama sa, Antoneta; Ionuţ Rusu şi George Tănase (Youtuberi); Iulia Albu (critic de modă) şi iubitul ei, Mihai Alexandru.