Si-a vazut iubitul plecand cu alta femeie.

Sotia inselata a pus la cale un test de fidelitate.

Pentru ca il banuia de ceva timp pe sotul ei ca nu e tocmai usa de biserica, femeia pe nume Liseth a decis sa il supuna pe acesta unui test de fidelitate. Asa ca a apelat la o emisiune de profil si a asteptat sa vada cu ochii ei ce face sotul in timp ce o mintea ca e la munca.

De cateva saptamani, sotia acestuia avea cateva banuieli, mai ales ca barbatul venea tot mai tarziu acasa si nu ii oferea nicio explicatie concreta. Ea a decis sa apeleze la specialistii din emisiunea „To Catch a Cheater”.

Femeia a stat si a privit inregistrarile pe care cei din respectiva emisiune i le-au pus la dispozitie. Asa i-a fost confirmat faptul ca sotul ei are o relatie extraconjugala cu una dintre angajatele sale, pe nume Carmen.

In cadrul acelui test de fidelitate, Liseth a sperat insa ca isi va vedea sotul cum se urca in masina si vine spre casa. A avut parte fix de opusul acestei asteptari, pentru ca dupa ce a cumparat un pachet de prezervative de la un magazin, barbatul a mers acasa la cealalta femeie.

Furioasa din cauza ca sotul ei are o relatie cu angajata lui, Liseth a mai vazut pe acele inregistrari si cum cealalta femeie il astepta incantata, dar si ca el a petrecut mai bine de doua ore in casa acesteia.

Ce a urmat insa dupa ce sotul a „picat” acel test de fidelitate pare desprins din scenariile filmelor de la Hollywood. Sotia inselata a decis sa rezolve de una singura intreaga situatia si a mers sa ii confrunte pe cei doi.

Barbatul care detine un restaurant se afla la munca alaturi de Carmen, angajata sa, atunci cand a vazut cum sotia furioasa intra pe usa. Ea a inceput sa o bata pe amanta sotului si a scos-o de par din acel local.

Mai mult, clipele socante s-au desfasurat sub privirile clientilor care nu intelegeau ce se petrece. Totusi, cel care a scos-o pe angajata din mainile sotiei violente a fost chiar barbatul vinovat de adulter.