Fostul majordom al prinţesei Diana rupe tăcerea. E fără precedent ce se va întâmpla în familia regală. Un detaliu din trecutul lui Meghan Markle schimbă totul:

Paul Burrell, fostul majordom al prinţesei Diana, a avertizat că Meghan Markle reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală și că va provoca valuri în „iazul regal”.

În cadrul unui interviu pe care l-a avut la “Good Morning Britain”, fostul intendent și valet personal al prințesei Diana a spus că trecutul lui Meghan Markle, actuala ducesă de Sussex, ar putea provoca probleme pentru membrii înflăcărați ai tradiției familiei regale, potrivit mirror.co.uk.

“Ea (Meghan Markle) reprezintă toate lucrurile de care se teme familia regală”, a declarat Paul Burrell, completând că Meghan este o mulatră divorțată din America iar prezența ei “trebuie să fie acceptată pentru a merge mai departe”.

Burrell a mai spus că prințesa Diana ar fi adorat-o pe Meghan, adugând: “Vor fi valuri în iazul regal, da, și se vor întâmpla lucruri, dar cred că este fermă, este solidă, este o persoană potrivită să intre în familia regală”.

În trecut, Paul Burrell a scris o care-document intitualată “Viața secretă a Prințesei Diana”. Ca fost majordom, Paul a avut acces direct la multe din “culisele” vieții celei care a fost Lady Di.

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a avut loc sâmbătă, pe 19 mai. Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit la Capela St. George de la Castelul Windsor, nunta celor doi fiind unul dintre cele mai așteptate evenimente mondene ale anului, fiind urmărit de milioane de oameni de pe întregul glob.