Vedeta din Romania care divorțează la 4 luni după ce s-a căsătorit: „M-a înșelat!”

Camelia Voinea este una dintre cele mai cunoscute gimnaste din istoria României. Succesul pe plan profesional nu a fost dublat pe cel personal.

Camelia Voinea a câştigat medalia de aur cu echipa la Campionatul Mondial de la Rotterdam în 1987 şi medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Seul, performanţă reuşită un an mai târziu.

Nu la fel de bine i-a mers şi pe plan personal. Aflată la a doua căsnicie, Camelia Voinea a anunţat că va divorţa de al doilea soţ. Asta după ce au făcut cununia civilă pe 18 ianuarie.

„Pentru că m-a înșelat, voi divorța curând. În rest, nu mai am nimic de spus. Succes în continuare acolo unde ești. Ochii care nu se văd, se uită. O zi liniștită și fericită nouă tuturor!„, a transmis Camelia Voinea pe reţelele de socializare, conform Playsport. Prima dată, Camelia Voinea a divorţat în urmă cu 7 ani de tatăl fetiţei sale.

Camelia Voinea a decis să divorţeze din cauza infidelităţii soţului său pe care l-a cunoscut pe reţelele de socializare. Vestea divorţului i-a luat prin surprindere pe apropiaţii gimanstei.