Tatălui său i s-a făcut milă și i-a dat 25.000 de euro pentru operații estetice. Acum e de nerecunoscut, uite cum arată

Hayleigh vine din America, dar studiază în Irlanda și la un moment dat ajunsese să bea chiar și doi litri de băuturi carbogazoase în fiecare zi.

Schimbarea radicală a venit pentru ea la vârsta de 23 de ani când a apelat la o operație de micșorare a stomacului, pe care o completa mereu de exerciții fizice intense.

Încercările ei au funcționat în mare parte, dar pielea ei arăta oribil după slăbire în zona brațelor, a picioarelor și a stomacului.

Tatălui său i s-a făcut milă de fiica sa și a decis să îi răsplătească efortul susținut prin a plăti toate operațiile necesare pentru îndepărtarea pielii în exces și pentru remodelarea sânilor. 4,5 kilograme de pe trupul fetei au fost îndepărtate chirurgical.

Iată ce a adăugat tatăl mândru: ,,Sunt mândru că și-a propus un țel atât de important, pentru care a avut nevoie de dedicare și disciplină. Mi-am dorit să duca la capăt transforamrea. Cu siguranță, acum are oportunități care înainte îi erau inaccesibile. Mereu a fost frumoasă, dar acum a fost rugată să lucreze ca model.”

Uite cum arată fata acum: