Își punea mereu un clește de rufe la ureche, toată lumea râdea de ea că iese așa pe stradă, dar când le-a zis de ce face asta, au încercat și ei imediat: ,,Vrem și noi exact așa”. Uite de ce făcea asta

Toți simțim dureri din când în când, și chiar dacă durerea nu este atât de mare încât să mergem la spital din cauza ei, și durerile slabe pot fi destul de deranjante. Ce faci când ai o astfel de durere? Eu încerc să evit medicamentele cât de mult pot. În zilele asta caut tratamente alternative pentru durere și l-am găsit pe acesta. E simplu, și nici măcar nu trebuie să cumperi ceva pentru a o încerca.

Este vorba despre acupunctură, ideea este că urechiile conțin o hartă completă a corpului, inclusiv puncte de presiune care transmit semnale către sistemul nervos central și către întreg corpul.

Pe fiecare ureche există 6 puncte specifice care sunt asociate cu durere și senzația de disconfort într-o anumită parte a corpului. Aplicând presiune în aceste puncte, puteți scăpa de durere într-un mod foarte simplu. Iată ce înseamnă fiecare punct, conform imaginilor:

1. Spate și umeri
2. Organe interne
3. Încheieturi
4. Sinusuri și gât
5. Digestie, greață, tot ce ține de stomac
6. Inimă și cap

Deși încă nu se știe de ce acest tip de tratament alternativ chiar funcționează, se crede că asta se întâmplă fiindcă în acest fel corpul este stimulat să își elibereze în organism propriile substanțe care calmează durerea: endorfinele.