Un milionar român a încercat să intre în trei cluburi din Mamaia, dar nu l-au lăsat: ,,Nu m-au lăsat să intru chiar dacă eram foarte bine îmbrăcat, purtam Armani, treaz, cu mulţi bani in buzunar şi frumos parfumat! Singura chestie că sunt…” Din ce cauza a fost interzis:

Uţă Ştefan este un milionar român care face bani grei în Marea Britanie, lucrează în domeniul financiar, însă vara aceasta și-a dorit o vacanță la Mamaia, însă aceasta i-a lăsat un gust amar. El a declarat că, deși era îmbrăcat în haine de firmă, scumpe, ca un adevărat milionar, și mai avea și buzunarul doldora, trei cluburi nu l-au lăsat să le treacă pragul: Fratelli, Breeze şi Crazy Beach.

Motivul îl explică chiar Ștefan care a precizat că așa ceva nu i s-a mai întâmplat niciodată:

,,De curând am venit din UK în concediu în Mamaia, România. Fiind în vacanţă la Mamaia, am fost chemat la Fratelli de un prieten care se afla în incintă. Ajuns acolo mi s-a blocat accesul de către bodyguarzi şi de o persoană care s-a recomandat din partea clubului, chiar dacă eram foarte bine îmbrăcat, purtam Armani, treaz, cu mulţi bani in buzunar şi frumos parfumat! Singura chestie că sunt foarte bronzat, aveam un ceas tip gold, o cămaşă înflorată şi m-au luat drept ţigan, eu chiar semănând, bodyguardul spunând că exista această categorie de persoane căreia nu i se permite accesul!

Aşa am descoperit că la acest club se face discriminare pe criterii etnice. Am înţeles şi am plecat spre clubul Breeze Mamaia, unde la fel am întâmpinat aceeaşi discriminare. Îmbrăcat la fel am incercat şi al treilea club, Bamboo Mamaia, unde mi s-a permis accesul fără nici un fel de problemă! După urâta experienţă, am zis să încerc mai multe cluburi pentru a avea o imagine mai clară asupra ceea ce se întâmplă. Din păcate, am avut parte de acelaşi tratament şi la locatia Crazy Beach Mamaia, unde firma de securitate face discriminare pe criterii etnice, aceasta rezultând nu numai din experienţa mea la intrarea în această locaţie, ci şi a altor băieţi mai bruneţi care păreau de etnie romă, la discriminarea cărora am fost martor.”