7 motive pentru care barbatii aleg femeile plinuțe

Desi aspectul fizic nu este singurul criteriu dupa care barbatii isi aleg partenerele, cand vine vorba strict de acest lucru, exista cel putin sapte motive pentru care baietii vor prefera o femeie cu forme in defavoarea uneia foarte slabe. Iata despre ce motive este vorba, in randurile de mai jos:

1. Mananca

Barbatilor le plac femeile sanatoase, care mananca si au grija de sanatatea lor. In plus, e un pic stanjenitor cand ies cu o femeie slaba la masa, care va invarti foile unei salate pe toate partile, facandu-se ca mai si mananca din cand in cand, in timp ce ei infuleca cu pofta din bunatatile pe care le-au comandat. Si mai stanjenitor e atunci cand ea isi termina salata in 10 minute, sfarsind ulterior uitandu-se la el infulecand cu pofta.

2. Arata mai tinere

Putin mai multa grasime in corp vine cu avantajele ei. Ridurile nu se vor instala la fel de repede pe o femeie mai plinuta ca pe un slaba bat. Femeile mai plinute au pielea mai intinsa, si, prin urmare, arata mai tinere.

3. Fertilitate

Barbatii asociaza din cele mai vechi timpuri, soldurile pline ale unei femei si sanii mari cu fertilitatea. Chiar daca nu cauta pe moment o femeie alaturi de care sa faca copii, faptul ca un anumit tip de femeie ii inspira ideea de fertilitate, il va face mai dornic sa fie cu ea decat co o femeie foarte slaba.

4. Sunt mai rezistente in pat

Barbatii cred ca o femeie foarte slaba nu va rezista la anumite cerinte pe care le au ei in materie de s3x. Femeile mai plinute insa par mai puternice, asadar barbatii cred ca au mai multe sanse ca fanteziile lor sa le fie indeplinite de o astfel de fata.

5. Sunt mai putin „barbate” si mai mature

Multi barbati sunt de parere ca a te intalni cu o fata foarte slaba e ca si cum te-ai intalni cu un alt barbat. In plus, multi barbati asociaza femeile slabe cu o anumita lipsa de maturitate, in timp ce femeile cu forme ii duc cu gandul la figura materna, deci la o femeie matura si responsabila.

6. Frumusete clasica

De la vechile statui grecesti la statuile Renasterii, femeile erau infatisate ca avanf forme voluptuoase. Pe langa ideea de fertilitate pe care o inspirau aceste femei, ele le mai inspirau barbatilor ideea de femeie sanatoasa si bine hranita. S-a demonstrat ca in perioadele mai dificile din punct de vedere economic, barbatii au preferat femeile mai plinute, pentru ca in mintea lor acestea semnificau sanatatea si bunastarea.

7. Fara vanatai

Un corp moale langa unul mai slabut nu va avea acelasi impact ca unul numai piele si os langa altul numai piele si os. Probabil ca o partida de s3x langa doi astfel de indivizi se lasa cu o multime de vanatai. Asadar, barbatii mai slabi, vor prefera cu siguranta sa aiba langa ei o femeie mai plinuta…

sursa: anamariavasile.com