Andreea și Cabral Ibacka, detalii din povestea lor de dragoste

Cabral este astăzi unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de televiziune de la noi, care se bucură de mare succes din toate punctele de vedere. În plan personal, acesta are doi copii și deja se pregătește pentru venirea pe lume a celui de-al doilea. Andreea Ibacka a oferit detalii din relația lor, spre deliciul tuturor fanilor.

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară, despre care niciodată nu s-au auzit lucruri rele și nu au fost implicați în vreun scandal, așa cum este la modă în showbiz. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 10 ani și de atunci sunt de nedespărțit.

Andreea și Cabral s-au cunoscut pe platourile de filmare. Actrița spune că nu a fost dragoste la prima vedere, ci sentimentele au crescut în timp. Despre Cabral crede că s-ar fi îndrăgostit mai mult fizic și abia apoi a dezvoltat ceva mai mult. Și-au petrecut tinerețea împreună și au evoluat frumos unul lângă celălalt.

„Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, a declarat Andreea Ibacka.

Cererea de căsătorie a avut loc după trei ani de relație. Andreea spune că, înainte de a face marele pas, Cabral a anunțat pe toată lumea că intenționează să-i dea inelul și a spus asta chiar și la TV, deci Andreea era pregătită.

Andreea și Cabral Ibacka au o relație sudată și problemele nu sunt prea multe între ei. Totuși, mai există și câteva neînțelegeri, dar nu din motive prea grave. Andreea apreciază că soțul ei este muncitor și mereu realizează ce își dorește, dar o scoate din minți faptul că lucrează prea mult și alocă prea mult timp locului de muncă, fără a-și organiza cum trebuie timpul.

„Soțul meu e foarte muncitor. El, și când nu mai poate, mai poate puțin! Doar că mă suie pe tavan fiindcă nu-și planifică timpul într-un mod realist. Își aglomerează agenda peste măsură și de aici încep boacănele”, a declarat Andreea Ibacka pentru revista Unica.

Cabral are de spus numai cuvinte de laudă la adresa soției sale. Prezentatorul de la Pro TV spune că are o soție organizată și foarte implicată în tot ceea ce face, lucru pe care îl adoră.