Gabriela Cristea, șocată de prețurile de la parcul de distracții. Cât a cheltuit vedeta în nici un sfert de oră: „Mi se pare îngrozitor”

Gabriela Cristea își permite să le ofere fiicelor sale o viață fără cusur, dar nu este dispusă să facă risipă când nu este cazul. Moderatoarea TV a dezvăluit că au șocat-o prețurile de la un parc de distracții la care a mers cu fetițele ei. Vedeta și soțul ei au petrecut mai puțin de un sfert de oră în acea locație, iar suma pe care au cheltuit-o iar suma pe care au cheltuiat-o li s-a părut mult prea mare.

Scumpirile din ultima perioadă au ajuns să afecteze și vedetele. Gabriela Cristea a plecat pentru două zile la mare cu familia ei și o scurtă vizită la parcul de distracții a pus-o pe gânduri pe prezentatoarea de la Mireasa – Capriciile Iubirii. Vedeta a recunoscut că a rămas șocată de prețuri.

Gabriela și soțul ei, Tavi Clonda, au acceptat să intre în parcul de distracții la insistențele uneia dintre fetițele lor, dar vizita s-a încheiat după doar 12 minute, potrivit prezentatoarei. Când a realizat că a scos din buzunar 100 de lei pentru nici un sfert de oră de joacă, vedeta a decis că este de ajuns și a mărturisit apoi că prețurile i se par mult prea mari.

Chiar dacă își permite să plătească suma respectivă pentru bucuria fiicelor ei, Gabriela nu a fost deloc încântată de scumpiri și a tras concluzia că taxele sunt mult prea mari pentru majoritatea oamenilor.

„A fost un șoc pentru mine parcul de distracții, pentru că am stat acolo aproximativ 12 minute, în care am cheltuit 100 de lei. Mi se pare îngrozitor. Câți bani să cheltui la parcul de distracții?! Mie una mi se pare foarte scump. Să mergi cu copiii și să trebuiască să le satisfaci dorința de a merge într-un parc de distracții, probabil trebuie să lași minim 100 de euro și hai să fim cinstiți, câți oameni își pot permite treaba asta?”, a spus Gabriela Cristea la ”Mămici de pitici cu lipici”.

În trecut, vedeta a declarat că nu vrea ca fiicele ei să fie „niște râzgâiate”, astfel că nu e surprinzătoare atitudinea pe care a avut-o într-o astfel de situație. Cu toate acestea, a recunoscut că ea și Tavi „cedează” de multe ori în fața cerințelor celor mici „pentru sănătatea lor mintală”.

„Cum vede ceva într-un magazin, trage și zice: “Ăsta e al meu!” și nu te înțelegi cu ea. Eu nu prea sunt de acord să îi cumpărăm chiar tot ce i se năzare, dar uneori, pentru sănătatea noastră mintală, cedăm și asta este, că nu avem ce să facem! Dar, una peste alta, asta e. Ne-am asumat și lucrurile astea. Eu nu vreau să fie niște râzgâiate și niște răsfățate și să se gândească ele că pocnesc din degete și că le vin pe tavă, că totul li se cuvine”, a mărturisit ea, pentru playtech.ro.