Anamaria Prodan, prima declaratie despre „noul iubit”. Ce spune si despre divortul de Regecampf

Anamaria Prodan se afișează în ultima perioadă cu tot mai mulți bărbați influenți, iar printre fani deja se zvonește că impresara ar fi cuplată cu unul dintre militardarii arabi. Acum impresara spune lucrurilor pe nume și adevărul despre presupusa relație.

Anamaria Prodan stă mai mult în Dubai decât în România, asta deoarece impresara e un om de afaceri de succes și are planuri mari de viitor. Aceasta se afișează alături de bărbați care mai de care, parteneri în bussines, însă fanii cred că aceasta e și într-o relație.

Pentru că deja se zvonește că impresara ar iubi din nou, deși nu a divorțat încă de Laurențiu Reghecampf, vedeta a ținut să facă câteva precizări. Cum altfel nu avea cum, vedeta a făcut un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf spunând că ea nu se îndrăgostește și face copii în timp ce e căsătorită.

„M-am săturat să fiu măritată de presă şi de gura lumii în fiecare zi şi să am declaraţii de genul – sunt îndrăgostită . Sunt îndrăgostită de copii mei, de meseria mea, nu sunt Reghecampf să mă îndrăgostesc zilnic, să fac copii însurat. Eu sunt Anamaria Prodan, sunt încă măritată, eu sunt demnă, nu am nebunii din astea”, a spus Anamaria Prodan pentru romaniatv.ro.

Nu vrea să se vorbească despre relații până când nu divorțează
Anamaria Prodan a mai precizat că toți bărbații cu care se afișează sunt partenerii ei de afaceri și că ea tot timpul a colaborat cu bărbați în acest sens.

Ea a mărturisit tototdată că nu vrea să se vorbească despre relații în cazul său, nunți și lucruri de acest gen până când nu va divorța de încă soțul ei, Laurențiu Reghecampf, cel cu care urmează să se prezinte la primul termen în luna februarie a acestui an.

”Oamenii care sunt cu mine sau care apar pe Instagram sunt partenerii mei de afaceri, eu toată viaţa mea am făcut afaceri cu bărbaţi şi am trăit între bărbaţi. Cât despre domnul cu care se spune că sunt căsătorită sau despre care am declarat că mă mărit este un foarte important om de afaceri, om integru, care nu are de-a face cu subiecte de genul acesta. Vă rog frumos, până nu se pronunţă divorţul de Regehcampf, nu nu aş vrea să discutăm despre iubiri fulgerătoare, nunţi şi aşa mai departe”, a mai adăugat vedeta.