Cum este să trăiești cu cineva din zodia Rac: Ce obiceiuri are:

Nativii din zodia rac sunt de regulă sensibili, timizi, introvertiți și precauți, dar ascund aceste trăsături în spatele unei măști aparent impenetrabilă.

Iată 9 adevăruri despre cum este să trăiești cu un nativ din zodia Rac:

1. Nu îți lăsa lucrurile pe unde apuci prin casă. Racul urăște să facă mereu curățenie după ceilalți și, alături de Fecioară, este unul din nativii cei mai obsedați de curățenie;

2. Nu îi pune întrebări indiscrete chiar dacă îți permite să intri în viața lui intimă;

3. Nu contrazice un rac atunci când este nervos, poate reacționa impulsiv, până la agresiune fizică;

4. Nu crede tot ce îți spune! Nativul Rac este uns cu toate alifiile și poate să îți prezinte doar o parte a realității;

5. Oferă-i afecțiune mai des, însă nu acel tip de afecțiune siropoasă, îl va scârbi;

6. Nativul Rac se va simți veșnic neînțeles, așa ca așteaptă-te la episoade lungi în care te va duce prin toate filosofiile lumii;

7. Lasă-l să gătească și nu îl demoraliza dacă nu îi iese ceva; nativul Rac se consideră expert în bucătărie;

8. Oferă-i spațiu! Nu îl întreba unde pleacă și când se întoarce pentru că ți-o va face în ciudă și se va întoarce târziu numai că să te enervezi;

9. Indiferența îl doare cel mai tare pe Rac; cu cât taci mai mult când nu îți convine ceva, cu atât există șanse mai mari să se deschidă în fața ta și să vă lămuriți problemele.

Citește și 10 lucruri care ne plac la zodia Rac
Prima zodie de apă din horoscop – racul – este caracterizată de emoţii puternice şi sensibilitate. Iată care sunt cele zece lucruri care ne plac cel mai mult la raci…

1. Sunt familiştii horoscopului. Pentru ei nu există nimic mai important pe lume decât familia şi prietenii apropiaţi.

2. Sunt încăpăţânaţi. Atunci când vor să obţină ceva, racii luptă până în pânzele albe pentru a-şi atinge scopul.

3. Le place să fie întotdeauna organizaţi. Cel mai probabil, majoritatea racilor au câteva liste cu lucruri pe care trebuie să le facă în viitor.

4. Sunt povestitori înnăscuţi. Pot să stea să-ţi povestească diverse întâmplări din trecut ore în şir, fără să se plictisească.

5. Sunt persoane responsabile. Racii se asigură întotdeauna că totul merge bine şi sunt dispuşi să lucreze peste program, dacă e nevoie, doar pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit.

6. Au pasiuni frumoase precum muzica, literatura, pictura, călătoriile, sau gastronomia.

7. Se supără greu. Pentru ca un rac să se supere pe cineva e nevoie de un conflict puternic între ei. Altfel, racul este o persoană caldă şi calmă, căreia nu îi plac stările conflictuale.

8. Sunt generoşi. Racii ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea, pentru că sunt unele dintre cele mai sensibile şi generoase persoane.

9. Sunt cei mai romantici nativi din întreg horoscopul. Dacă vrei să impresionezi un rac nu ai nevoie decât de nişte lumânări parfumate şi o sticlă de şampanie.

10. Iubesc tradiţiile. Racii sunt acele persoane care se bucură mai mult ca oricine atunci când vin sărbătorile. Pentru ei, fiecare ocazie de a urma obiceiurile tradiţionale ori de a se reîntâlni cu familia şi prietenii este un motiv de sărbătoare!