Anamaria Prodan, imagine din dormitor alături de soțul său

Recunoscută de o ţară întreagă și îndrăgită atât în România, cât și peste hotare, Anamaria Prodan stârnește aprecierea a mii de persoane cu reușitele sale, dar și cu familia pe care o are.

Afacerista și-a găsit dragostea în brațele fotbalistului Laurențiu Reghecampf, care în prezent este antrenor de fotbal. Cei doi s-au căsătorit pe data de 14 iunie 2008 în Las Vegas, iar pe pe 31 august 2008 s-a născut băiatul lor, Laurențiu Junior, în Germania.

Cei doi nu ezită să-și arate public gesturile de tandrețe, iar de curând Anamaria Prodan Reghecampf s-a fotogarfiat în dormitor alături de soțul său. Fotografia a fost apreciată de peste 11.000 de persoane, iar impresara l-a numit pe Laurențiu Reghecampf „perfect husband”, adică „soțul perfect”.

Cuplul crește împreună patru copii. Cele două fete ale impresarei din prima căsătorie cu baschetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, alături de care le-a crescut pe Rebecca, în vârstă de 21 de ani și Sarah, în vârstă de 20 de ani. Cele două domnișoare s-au născut în New Jersey, Statele Unite. Împreună cu Laurențiu mai crește un copil, Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. De asemenea, cei doi au grijă și de copilul lor, Laurențiu Junior, în vârstă de 13 ani.

La vârsta de 47 de ani, Anamaria Prodan are o carieră de succes și este agent FIFA, realizator TV şi fotomodel român. A activat ca preşedinte de club la CS Buftea și FC Snagov, preşedinte executiv la FC Universitatea Cluj şi manager general în Liga 1 la Concordia Chiajna.

În 2008, Anamaria Prodan a fost numită președinte la CS Buftea în liga a II-a, fiind singura femeie care a condus destinul unei echipe din liga II-a. În 2009 a devenit președintele executiv al echipei FC Snagov, după care a activat ca general manager la FC Gloria Bistrița și general manager la FC Concordia Chiajna. În 2012 a devenit președinte executiv la U Cluj.

La începutul anilor 90′, Anamaria Prodan scria articole pentru publicatiile „Ciao”, „Ora” și „Indiscret”, iar în perioada 2012-2014 a avut singurul reality show din România, numit „Prodanca și Reghe”.