Fata de 16 ani și-a anunțat fostul iubit că e însărcinată cu tripleți, timp de 9 luni toți au fost alături de ea, dar cu o zi înainte de cezariană le-a zis ceva

O adolescentă în vârstă de numai 16 ani, și-a falsificat propria sarcină folosind ecografii luate de pe internet, ba mai mult, a făcut și o petrecere, înainte de nașterea copilului, iar oamenii apropiați ei i-au adus tot felul de cadouri.

Fata a făcut ca totul să fie foarte realist, și-a luat o burtă falsă pe care o purta zilnic, făcea poze pe care le posta pe conturile personale de pe rețelele sociale (pentru ca, pentru cunoscuți, să nu mai existe nicio îndoială asupra sarcinii), în plus, arăta tuturor ecografii false, luate de pe internet, mai precis de pe un site care asigura astfel de conținut ciudat.

Toată lumea era, deci, convinsă și îngrijorată referitor la bunăstarea fetei și a tripleților ei, pentru că nu a falsificat o sarcină normală, ci una cu tripleți! Oamenii care țineau la adolescentă au strâns chiar și bani pentru a o ajuta cu fonduri atunci când cei trei se vor naște!

Copiii au primit în cele din urmă și nume: Alice, Ivan și Isabella. Însă totul a ieșit la iveală pe rețelele de socializare. Cineva, sora celui căruia fata i-a spus că va fi tată, a postat pe Facebook spunând totul despre ea. Iată un fragment:

,,Ea este sarah Kindy, contul ei de Facebook i-a fost șters de mult, așa că nu vă obosiți să o căutați. Are 16 ani, arată ca o fată drăguță, nu? Această fată a spus familiei mele că este însărcinată cu tripleții fratelui meu, ne-a făcut să credem asta timp de 9 luni. Dar în urmă cu câteva săptămâni am aflat câteva lucruri interesante: există un site care se ocupă cu falsificarea sarcinilor, acest site îți dă ecografii false, dar și teste ADN false, dacă nu mă crdeți, verificați (fakeababy.com). Doctorul ei nu există, Nu mă lăsa pe mine sau pe familia mea să mergem la programări cu ea pentru că clinica ei nu se ocupă cu nașterile! Are și un grup pe Facebook cu femei însărcinate, ele i-au donat mulți bani, jucării, haine, mobilă, etc. Să nu mai spunem că și-a făcut propria familie să-i dea 5.000 de dolari. Am făcut o petrecere unde a primit de toate, pentru că avea ,,tripleți”. A dus totul la termen, ba chiar ne-a zis că va face cezariană. Cine în toate mințile face așa ceva? Eu am crezut-o pe cuvânt până i-am găsit ecografiile false. Eu și familia mea suntem șocați și ne e foarte greu în aceste momente. Vă rog să distribuiți pentru ca asta să nu se mai întâmple și altcuiva.”

Ce s-a întâmplat când a venit timpul să-i arate pe tripleți? Iată ce aflăm de pe rețelele sociale: ,,A spus că bebelușii nu mai au bătăi ale inimii. Încă din noaptea de dinaintea programării pentru cezariană. Apoi a refuzat să meargă la spital pentru a primi ajutor. În ziua următoare au venit polițiștii și le-a zis că a suferit o pierdere de sarcină la 6 săptămâni. Nimeni nu știe dacă chiar a fost vreodată însărcinată”.

Se pare că acum familia fetei încearcă să îi ofere ajutor psihologic, deși adolescenta va avea și probleme cu legea deoarece ceea ce a făcut ea se numește fraudă.