Acești părinți caută o bonă și sunt dispuși să plătească 50.000 de euro, dar nimeni nu vrea să vină să aibă grijă de copilul lor

O familie înstărită caută o bonă, fiind dispusă să plătească o sumă considerabilă celui sau celei care va urma să aibă grijă de copilul lor. Cu toate aceste, există, totuși, o condiție mai puțin obișnuită!

Persoana aleasă va primi suma de 57.000 de euro pe an pentru a avea grijă de doi copii, cu vârste de cinci, respestiv șapte ani și de a trăi alături de famiie pe o „veche proprietate minunată, spațioasă, cu priveliști spectaculoase”, din Scoția.

Oferta pare una inedită, cu o singură mențiune: se crede că locuința familiei ar fi bântuită.

„Am locuit în această casă timp de aproape 10 ani. Ni s-a spus că ar fi bântuită atunci când am cumpărat-o, însă am ignorat acest lucru și am cumpărat acasa” a povestit mama copiilor în anunțul de anagajare.

„Cinci bone au părăsit postul în ultimul an, fiecare menționând drept motiv întâmplările supranaturale, cum ar fi zgomotele ciudate, sticlele sparte și mobilierul care se mișcă” a adăugat femeia.

„Noi nu ne-am confruntat cu întâmplări supranaturale, în condițiile în care acestea au apărut doar când eram plecați de acasă, dar suntem dispuși să plătim peste suma cerută”, a declarat proprietara.

Familia a povestit că nicio persoană care a lucrat la ei nu a pățit nimic, dar, un lucru este cert: bona care își dorește să vină să lucreze aici trebuie să aibă o personalitate puternică.

Sursa: a1.ro