Partenerul ideal în funcţie de zodia ta!

Partenerul ideal în funcţie de zodia ta! Iată care sunt cele mai fericite combinații zodiacale din cele 144 posibile și de cine să te ferești:

Iată care sunt cele mai fericite combinații zodiacale!
Rac și Scorpion

Multe persoane cred că aceasta este cea mai fericită combinație din tot zodiacul. Cele două semne se înțeleg și se completează perfect chiar dacă aparent au personalități diferite. Acolo unde unul dintre ei este slab, celălalt este puternic și invers. Ambii nativi vor să aibă o relație puternică, sunt dispuși să muncească din greu pentru acest lucru și au scopuri similare în viață.

Pești și Pești

Această combinație este atât de puternică, încă pentru unii poate fi înfricoșătoare. Atunci când s-au văzut prima dată, cei doi parteneri au simțit că și-au găsit sufletul pereche, acea parte din ei care le lipsea. Relația începe instant, natural, fapt ce îi sperie pe ambii iubiți. Următoarea întrebare pe care trebuie să și-o pună cei doi este dacă sunt pregătiți să își petreacă restul vieții împreună.

Berbec și Săgetător

Acest cuplu este extrem de amuzant. Au un simț al umorului dezvoltat, spun glume de dimineață până seară și râd până nu mai pot. Cei doi nativi au un cerc mare de prieteni, mereu plănuiesc lucruri amuzante împreună și au ca principal scop în viață fericirea.

Săgetător și Pești

Din punct de vedere emoțional, această combinație este extrem de echilibrată. Ambii nativi sunt romanici, deschiși unul față de celălalt și respectuoși. Sunt empatici și își înțeleg emoțiile și sentimentele, dar și de ce are nevoie celălalt. Cea mai mare problemă care poată să apară în această relație este nivelul mare de emoții. Atunci când începe drama, cei doi pot simți că au nevoie de altcineva.

Fecioară și Capricorn

Acest cuplu este extrem de puternic. Ambii nativi sunt ambițioși, muncitori și conservatori atunci când vine vorba de viața lor personală. Le este greu să fie vulnerabili față de persoană dragă. Atunci când hotărăsc să se deschidă complet, formează echipa perfectă.

Leu și Balanță

Acești doi nativi adoră să fie în centrul atenției. Totuși, într-o relație, își pierd această dorință. Mai degrabă ar împărți acest privilegiu și i-ar lăsa pe cei din jur să vadă ce cuplu fericit sunt.

Taur și Rac

Acest cuplu are potențialul de a fi unul dintre cele mai fericite combinații din zodiac. Taurul și Racul sunt personalități asemănătoare cu valori complementare. Vor fi extrem de fericiți să construiască o familie perfectă împreună, să aibă un partener fidel, care să îi încurajeze, și să se răsfețe cu atingeri delicate, mâncare delicioasă și afecțiune.

Capricorn și Capricorn

Această combinație este ideală având în vedere că valorile sunt foarte importante pentru zodia Capricorn. Având alături pe cineva la fel, aceștia vor beneficia de un set dublu de valori pentru a-și îndeplini visele. Cei doi își vor înțelege nevoile și vor munci ca o echipă în îndeplinirea scopurilor lor. Își vor fi loiali unul celuilalt și își vor apăra iubirea cu orice preț.

Gemeni și Pești

Cei doi nativi se echilibrează unul pe celălalt extrem de bine. În timp ce Peștii sunt emotivi și sensibili, Gemenii sunt compasionali și înțeleg nevoile partenerului lor. Peștii nu se sfiesc să își arate adevărata personalitate și să își urmeze emoțiile, în timp ce Gemenii tind să fie mereu acolo pentru perechea lor și să ia decizii logice.

Săgetător și Săgetător

Acest cuplu este extrem de reușit. Nu vor fi întotdeauna unul lângă celălalt, însă tocmai acest lucru îi ține împreună. Faptul că își acordă libertate le permite să se distreze de minune și să facă tot ce le trece prin cap.

Berbec și Gemeni

Acest cuplu va face mereu lucruri interesante împreună. Nu stau niciodată în casă și sunt în căutare de aventuri. Deși Instagramul lor te epuizează psihic, își iubesc cu adevărat viața aventuroasă și activă de cuplu pe care o au.

Balanță și Scorpion

Balanța și Scorpionul vor fi un cuplu echilibrat. Scorpionul este emotiv și intens, iar Balanța cu capul în nori și fără nicio grijă. La petreceri, cei doi se mai întâlnesc doar dimineața, după ce se distrează de minune separat. Deși ambii se descurcă bine pe cont propriu, sunt mult mai buni atunci când sunt împreună.

Taur și Pești

Această combinație minunată reunește un visător (Peștii) și un realist (Taurul). Ambii preferă un stil de viață liniștit, își știu nevoile și se susțin reciproc. Au o casă și o familie extrem de fericită și sunt un cuplu cu o legătură puternică.

Gemeni și Balanță

Acești doi nativi sunt prieteni foarte buni, dar și iubiți fericiți. Se bucură de o compatibilitate naturală și le place să își petreacă timpul în același fel (înconjurați de oameni, distrându-se). Sunt un cuplu sociabil și un exemplu pentru cei din jur.

Berbec și Fecioară

Berbecul și Fecioara formează o legătură naturală, a două persoane complementare. Berbecul va fi mereu în căutare de aventuri, iar Fecioara va concepe cel mai bun plan. Aceștia se vor provoca unul pe celălalt și se vor completa pentru a-i face viața celui drag mai bună.

Scorpion și Capricorn

Dacă vor să se așeze la casa lor, acești doi nativi ar trebui să își aleagă exact perechea de aici. Scorpionul se căsătorește mai târziu, după ce se distrează în anii tinereții, și are nevoie de un Capricorn serios. Deoarece Scorpionul este extrem de schimbător, va găsi în Capricorn omul pentru a se simți împlinit și fericit.

Taur și Capricorn

Taurul și Capricornul sunt aliați de la natură. Ambii preferă lucrurile fine în viață, sunt ambițioși și le place să se mai dea în spectacol din când în când. Se potrivesc de minune și pot fi extrem de fericiți unul în compania celuilalt atunci când își propun acest lucru.

Balanță și Pești

Această combinație este una dintre cele mai puternice din zodiac. Ambii parteneri sunt loiali și atenți la nevoile celui drag. Sunt în stare să facă orice pentru cel drag și formează o echipă pe cinste. Această relație este una pe viață și puțini au parte de ea.

Vărsător și Vărsător

Vărsătorii se înțeleg foarte bine între ei și o părere foarte bună unul despre celălalt. Faptul că sunt într-o relație cu cineva ca ei le e extrem de benefic. Ambii se stimulează intelectual în legătura lor romantică și vor tinde să fie constanți în sentimente.

Scorpion și Pești

Acest cuplu este dovada clară a faptului că extremele se atrag. Scorpionul este rece și mereu cu garda ridicată. Îi e greu să aibă încredere în oameni și să îi lase pe aceștia să îl cunoască. Mai mult, mereu va dori să domine într-o relație. Peștii, pe de altă parte, tind să fie pasivi și să își iubească partenerul necondiționat. Atunci când cei doi se îndrăgostesc, vor avea o legătură puternică și își vor fi loiali.

Combinații fericite din zodiac
Gemeni și Săgetător

Acești doi nativi se îndrăgostesc extrem de tare unul de celălalt. Dragostea care îi unește este cea care durează o viață întreagă. Deși totul debutează ca o relație sănătoasă în care totul este echilibrat și reciproc, lucrurile se schimbă deoarece Săgetătorul începe să se bazeze din ce în ce mai mult emoțional pe Gemeni. Cei doi se respectă extrem de mult. În cazul în care se vor despărți, Săgetătorul poate avea parte de cea mai mare dezamăgire a vieții sale.

Rac și Balanță

Racul și Balanța se înțeleg destul de bine, iar cea mai mare ceartă pe care o vor avea va fi legată de părerile diferite pe care le au în legătură cu ieșirile și cu statul în casă. Deși nu există o chimie extrem de mare, acest lucru le este de fapt de folos. Fără chimie, e mai puțină dramă și mai multă armonie.

Scorpion și Săgetător

Fiecare dintre acești nativi este extrem de încăpățânat, însă niciodată nu vor înceta să își ia apărarea. Deși au personalități puternice, acest lucru nu îi oprește să facă o echipă pe cinste și să se susțină. Problemele apar atunci când unul se încăpățânează și nu vrea să își ceară iertare.

Gemeni și Gemeni

Această relație nu va fi lipsită de probleme, însă cei doi vor găsi mereu soluții de rezolvare. În fond, relația va fi extrem de fericită, dar și plină de evenimente frumoase. Dragostea lor va rămâne neschimbată și mereu vor ști că se pot baza unul pe celălalt.

Balanță și Vărsător

Aceste două zodii vor avea o conexiune mentală puternică. Le place să își facă noi prieteni la orele de yoga și să își încheie ziua cu o jumătate de oră de meditație. Această relație le va da impresia să legătura este extrem de serioasă și se vor înțelege de minune.

Scorpion și Vărsător

În timp ce Scorpionul va lua totul personal și va citi persoanele extrem de ușor, Vărsătorul are abilitatea de a trece totul cu vederea. Acesta din urmă îi va acorda mereu partenerului tot timpul de care are nevoie pentru a se întoarce. Niciodată nu vei vedea un Vărsător care își va copleși perechea cu atenție, ci va lăsa loialitatea față de partener să îl facă pe cel drag să se întoarcă.

Leu și Fecioară

Leul și Fecioara pot alcătui o relație fericită și armonioasă dacă sunt destul de maturi emoțional și dacă știu să aprecieze trăsăturile diferite pe care celălalt le are în loc să își dorească ca partenerul să se schimbe. Fecioara va fi extrem de fericită să îl lase pe Leu să fie în centrul atenției, în timp ce Leul va fi de acord ca Fecioara să stea deoparte. Ambii se echilibrează și se susțin.

Leu și Săgetător

Acest cuplu este extrem de amuzant, dar și iubitor. Se înțeleg de minune și nu există niciun fel de dramă în relația lor. Își acceptă caracterul și își apreciază calitățile unul celuilalt. Ambii preferă să facă lucruri împreună decât să vorbească și rar îi vei găsi acasă.

Balanță și Săgetător

Acest cuplu are o mulțime de prieteni. Mereu vor încerca să facă lucruri noi împreună și vor fi o prezență pozitivă în viața partenerului. Totuși, lipsa de conexiune mentală și emoțională o va face pe Balanță să se simtă destul de singură.

cuplu care se tine de mana

Săgetător și Vărsător

Această combinație este una fericită deoarece ambii nativi sunt curioși și le place să exploreze. Mereu își vor lua apărarea unul celuilalt și vor fi genul de iubiți care vor împărți totul.

Rac și Pești

Acești doi nativi se vor înțelege mereu unul pe celălalt, însă le va fi extrem de greu să funcționeze ca un cuplu, deoarece au personalități asemănătoare. Cu toate acestea, vor reuși să aibă o viață fericită împreună și să creeze o lume frumoasă și creativă, plină de artă.

Leu și Capricorn

Deși este o pereche neobișnuită, cei doi nativi pot fi un cuplu puternic. Ambii nativi apreciază respectul din partea partenerului și sunt dispuși să își țină viața personală ascunsă, astfel încât reputația lor să fie în siguranță.

Balanță și Balanță

Balanța se înțelege extrem de bine cu o persoană care este la fel ca ea. Deoarece valorile sunt importante pentru acest nativ, faptul că cineva îl înțelege și îi oferă lucrurile de care are nevoie îl face să creadă că are parte de relația perfectă. Împreună sunt fericiți, echilibrați, se susțin, sunt loiali și au o relație sănătoasă.

Capricorn și Pești

Această relație începe mai întâi ca o legătură de prietenie. Ambii parteneri vor aștepta ca celălalt să facă prima mișcare, iar atunci când acest lucru se întâmplă, fii sigură că legătura va dura. Este genul de relație care apare atunci când ești rănită și care te face să te simți în siguranță și iubită.

Rac și Capricorn

Va fi destul de dificil ca acești nativi să își alinieze valorile, însă cei doi nu sunt total incompatibili. Capricornul va fi destul de reticent la începu, însă Racul se va asigura că îi oferă spațiul de care are nevoie pentru a se relaxa și pentru a se deschide.

Taur și Fecioară

Deși multe persoane vor spune despre acest cuplu că e plictisitor, puțini vor vedea că legătura pe care o au cei doi este perfectă. Ambii parteneri sunt la fel în privința multor aspecte ale vieții și au un plan asemănător pe cel puțin 5 ani.

Fecioară și Pești

Această combinație este relația pe care orice părinte și-o dorește pentru copilul său. Este o relație practică, realistă și productivă. Deși nu va semăna cu poveștile de dragoste care te țin trează toată noaptea, știi că cei doi vor fi loiali unul celuilalt și că își vor păstra jurămintele pentru tot restul vieții.

Gemeni și Leu

Acest cuplu se distrează extrem de bine împreună. Mereu fac planuri mari și râd împreună de dimineața până seara. Deși sunt adulți, unul în compania celuilalt se vor comporta ca doi copii.

Berbec și Vărsător

Atunci când acești doi nativi ajung să fie împreună, fii sigură că se vor pierde în conversații până dimineața. Gândesc la fel și au aceleași interese și lucruri de care sunt pasionați. Sunt capabili să construiască o relație extrem de puternică, bazată în principal pe prietenie.

Fecioară și Vărsător

Deși Fecioara va crede că Vărsătorul este puțin cam nebun pentru ea, în timp va afla că nu sunt complet incompatibili. Între cei doi există o atracție inexplicabilă și ambii cred despre perechea lor că este exotică și străină.

Taur și Taur

Pentru un Taur, valorile morale sunt extrem de importante. Relația celor doi începe tocmai din acest motiv. Ambii au aceleași valori (loialitate, confort) și știu să aibă grijă unul de celălalt.

Berbec și Berbec

Acești doi nativi au o relație puternică, bazată în primul rând pe distracție. Mereu se vor provoca unul pe celălalt și vor ști cum să țină interesul aprins perechii. Ceea ce le va lipsi va fi profunzimea, dar și pe cineva care poate să îi completeze la cel mai înalt nivel.

Leu și Vărsător

Leul și Vărsătorul se înțeleg de minune în dormitor. Totuși, în afara dormitorului au mai puține lucruri în comun. Dacă își propun să se cunoască cu adevărat, cei doi pot forma un cuplu extrem de puternic.

Fecioară și Săgetător

Această relație funcționează ca un magnet având în vedere că cei doi parteneri sunt diferiți. Totuși, există unele trăsături de caracter și neînțelegeri care pur și simplu îi vor scoate din minți. Săgetătorul o va forța pe Fecioară să se distreze, în timp ce Fecioara va fi protectoare față de partenerul său.

Berbec și Leu

Berbecul și Leul sunt aliați naturali și doi prieteni buni. Le place să încerce noi lucruri împreună, să pornească în căutare de aventuri, să facă lucruri prostești și să se provoace. În calitate de cuplu, aceștia pot fi extrem de geloși.

Gemeni și Vărsător

Acești doi nativi se înțeleg mai bine ca prieteni decât ca iubiți. Le place să exploreze noi idei și să aibă mereu conversații despre interesele acestora. Deși cei din jur îi vor vedea destul de plictisitori, ei vor fi mult mai apropiați în acest mod.

Fecioară și Scorpion

Această combinație nu este tocmai cea mai reușită, dar nici cea mai proastă. Ambii sunt mai puternici împreună, se susțin, muncesc din greu și se motivează. Le pasă foarte mult de succes și din acest motiv mereu vor lăsa relația lor pe locul al II-lea.

Rac și Rac

Cei doi parteneri se vor înțelege de minune și vor avea una dintre cele mai profunde legături din tot zodiacul. Singura problemă este că uneori există prea multă intensitate și de cele mai multe ori cei doi vor simți că se sufocă.

Berbec și Balanță

Această combinație este o relație formată din doi inși alfa. Deși este o provocare pentru amândoi, poate să funcționeze. Vor fi genul de cuplu puternic, care au un grup imens de prieteni care îi adoră.

Rac și Fecioară

Există un potențial uriaș ca acești doi nativi să formeze un cuplu armonios, fără conflicte. Totuși, le lipsește chimia naturală și trebuie să facă un efort pentru a schimba lucrurile în dormitor. Privind din exterior, sunt doi parteneri activi, comunicativi, care pun relația pe primul loc.

Fecioară și Balanță

Fecioara și Balanța pot fi un cuplu stabili și fericit. Deși nu va fi vorba doar despre vacanțe și artificii, cei doi se vor susține și vor evita orice conflict. Ambii pun un accent mare pe armonie și nu le place deloc să intre în conflict. Vor comunica extrem de bine și se vor asigura întotdeauna că sunt fericiți unul în compania celuilalt.

Taur și Balanță

Există mult potențial în această relație, dar și gelozie. Totuși, poate fi o legătură reușită atunci când Balanța se va asigura că Taurul știe că este prioritatea sa. Inițial, Taurul va crede despre Balanță că este prea aeriană, însă își va da seama că are un suflet mare atunci când va ajunge să o cunoască.

Leu și Pești

În această relație, Leul trebuie să fie cel puternic și stabil. Peștii pot fi extrem de sensibili, viața acestora bazându-se pe un partener care îi înțelege și care are grijă să se simtă iubiți. Atunci când Peștilor le va lipsi încrederea, Leul va fi acolo pentru a-li completa și încuraja. Acest cuplu este mult mai bun împreună atunci când fiecare înțelege rolul celuilalt.

Rac și Leu

Deși Racul va avea impresia că Leul este destul de superficial și că nu este de încredere, cei doi pot să se înțeleagă destul de bine. Faptul că sunt diferiți îi ajută să găsească un echilibru, să se bazeze unul pe celălalt și să se susțină.

Rac și Săgetător

Este greu să prezici viitorul acestui cuplu, având în vedere că cei doi parteneri au valori și personalități diferite. Totuși, lipsa de conflicte și stilul de viață armonios îi vor face pe cei doi să fie mai puternici, dar și să creadă că pot avea un viitor împreună.

Fecioară și Fecioară

Fecioara se înțelege destul de bine cu o altă Fecioară, însă ar fi mult mai fericită dacă ar fi cu cineva care ar putea să o completeze mai bine. Împreună, Fecioarele pot avea un stil de viață destul de conservator și nu vor dori să exploreze lumea, ci să rămână în confortul propriei case.

Gemeni și Capricorn

Deși nu sunt compatibili, cei doi pot face ca relația să funcționeze atunci când își doresc cu adevărat. Gemenii pot scoate Capricornul din carapace, pe când Capricornul poate să le asigure Gemenilor ordinea de care au nevoie.

Leu și Scorpion

Într-o relație, Leul va avea mereu nevoie să fie în centrul atenției. Cea mai mare problemă a acestei legături este că ambii parteneri se vor lupta pentru putere.

Combinații nefericite din zodiac
Scorpion și Scorpion

Într-o relație, Scorpionul are nevoie de cineva care să îl completeze, nu să fie ca el. Din acest motiv nu vei auzi niciodată un Scorpion care să spună că s-a căsătorit cu cel mai bun prieten. Acești doi nativi mereu se vor provoca și nu se vor simți deloc confortabil unul în prezența celuilalt.

Taur și Gemeni

Pentru Taur, loialitatea și stabilitatea sunt extrem de importante. Viața cu un nativ din Gemeni nu îi oferi niciunul dintre aceste lucruri. De asemenea, Taurul va crede despre Gemeni că este haotic și imprevizibil. Acești doi nativi mereu se vor stresa și nu vor avea niciodată o relație fericită.

Rac și Vărsător

Teoretic, această pereche ar trebui să se înțeleagă destul de bine. Totuși, de cele mai multe ori, cei doi vor simți că nu se potrivesc deloc. Deși înțeleg care sunt nevoile celuilalt, nu vor simți acea atracție naturală. Vărsătorul este mult mai detașat decât Racul, iar Racul este prea emotiv și drăgăstos pentru Vărsător.

Gemeni și Scorpion

În această relație, ambii parteneri sunt reci și încăpățânați. Niciodată nu vor recunoaște că au greșit și se vor certa ca să demonstreze că au dreptate. Certurile sunt intense și tind să regrete mult mai târziu lucrurile pe care le spun.

Leu și Leu

Cea mai mare problemă în această relație este că ambii vor să fie în centrul atenției. Este greu să găsești un echilibru într-un astfel de cuplu puternic și să se satisfacă nevoile ambilor parteneri.

Berbec și Pești

Această combinație este nereușită din cauza problemelor de comunicare. Peștii oferă mereu indicii despre ce își doresc și ce au nevoie, însă niciodată nu vor spune în față. Berbecul are nevoie să i se spună totul clar, deoarece nu îi place să ghicească.

Vărsător și Pești

Acest cuplu trece dintr-o extremă în cealaltă fără a reuși să își găsească echilibrul. Peștii sunt într-o căutare permanentă a dragostei, pe când Vărsătorul este distant. Peștii sunt cei mai nefericiți în cadrul acestei relații, deoarece mereu se întreabă dacă partenerul îi iubește cu adevărat sau nu.

Berbec și Taur

Berbecul va fi pur și simplu enervat de dorința Taurului de a sta acasă și de a se relaxa în loc să pornească în căutare de noi aventuri. Taurul, pe de altă parte, va fi deranjat de faptul că Berbecul nu îi permite să preia controlul relației. Acești doi nativi au personalități și valori diferite și le este destul de greu să aibă o conexiune.

Balanță și Capricorn

Capricornul poate să aducă echilibrul în viața multor nativi. Totuși, pentru unii dintre aceștia poate oferi multă nefericire. Această relație va fi una reușită atunci când cei doi nativi vor înceta să se mai certe.

Taur și Leu

Gelozia va fi principala problemă din cadrul acestei relații. Taurul nu se va simți niciodată confortabil cu faptul că Leul are nevoie permanentă de atenție. Taurul nu va putea să se relaxeze, iar Leul va avea impresia că este sufocat.

Berbec și Capricorn

Nu există multe lucruri pe care acești nativi le au în comun. Capricornul este maestrul conversației și vrea să mențină o anumită aparență față de cei din jur. Berbecul, pe de altă parte, simte că partenerul său îl ține pe loc și se va lupta cu Capricornul pentru preluarea controlului.

Taur și Vărsător

Acești doi nativi văd lumea extrem de diferit. Ideile nebunești pe care Vărsătorul le are sunt epuizante pentru Taur, care se va simți destul de plictisitor în comparație cu perechea sa.

Capricorn și Vărsător

Capricornul și Vărsătorul au stiluri de viață diferite. Singurul lucru care ar putea face ca relația dintre cei doi să funcționeze ar fi interesele împărtășite și ideile clasice – filosofie și artă. Pot să construiască o relație puternică de prietenie având la bază interesele comune.

Gemeni și Rac

Racul pune un accent foarte mare pe viața de familie și pe construirea unei fundații rezistente pentru cei dragi, în timp ce Gemenii nu văd rostul acestei baze. De aici pot să apară discuțiile în contradictoriu, dar și nefericirea.

Berbec și Rac

Această relație este destul de dificilă, deoarece Berbecul întotdeauna se va simți încetinit de partenerul său. Racul, pe de altă parte, va avea impresia că nu se poate relaxa deloc în compania Berbecului. Cei doi au valori diferite, dar și personalități care nu seamănă deloc.

Taur și Săgetător

Aceste două semne zodiacale sunt prieteni foarte buni, care au parte de distracție împreună, dar și de înțelegere. Totuși, într-o relație de iubire, cei doi nu se înțeleg deloc. Taurul vrea stabilitate, pe când Săgetătorului îi place să se bucure de libertate.

Berbec și Scorpion

Această combinație este una toxică. Ambii sunt temperamentali, dar și competitivi. Amândoi vor să domine și de aici pornesc și certurile.

Săgetător și Capricorn

Aceste două semne au valori și personalități diferite. Nu le place deloc firea perechii lor și au multe resentimente unul la adresa celuilalt.

Gemeni și Fecioară

Acești doi nativi pur și simplu se scot din sărite! Gemenii vor avea impresia că sunt copilul obraznic, pe când Fecioara își va asuma rolul de părinte aspru. La nivel de prietenie și atracție romantică, compatibilitatea lor este zero.

Taur și Scorpion

Aceasta este cu siguranță cea mai nefericită combinație din tot zodiacul. Cei doi parteneri scot tot ce e mai rău unul din celălalt, iar viața lor este o tornadă care distruge totul în cale. Împreună sunt toxici.

Acestea sunt cele mai fericite combinații, dar și cele mai nefericite. Ține cont de aceste informații și asigură-te că există o compatibilitate între tine și cel drag!