Viorica de la Clejani, acuzată de infidelitate. Cum a reacționat artista

Viorica și Ioniță de la Clejani au una dintre cele mai longevive relații din țară. Sunt un cuplu atât acasă, cât și pe scenă, dar în ultima perioadă s-a vorbit despre problemele pe care le-ar avea în căsnicie. Mai mult, artista a fost acuzată de infidelitate.

Viorica ar fi fost infidelă
Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o perioadă extrem de grea. Copiii le provoacă o mulțime de probleme și ei sunt nevoiți să se mențină tari și pe poziții, pentru a-și face meseria așa cum trebuie. În ultima vreme au apărut bârfe referitoare și la relația lor.

S-a zvonit, inițial, că cei doi s-au despărțit. Ioniță nu a însoțit-o pe soția lui la o cântare și de acolo au început presupunerile. Totuși, au mai apărut apoi în public și au demonstrat că încă sunt împreună.

Lucrurile au scăpat de sub control încă de acum patru ani. Potrivit lui Nelson Mondialu’, cântăreața de muzică de petrecere și-ar fi înșelat soțul, iar de atunci ar fi intervenit între ei problemele. Interlopul susține clar că artista l-ar fi înșelat pe Ioniță cu unul dintre membrii de la “Zece Prăjini”, o fanfară cunoscută în țară.

“Acum trei sau patru ani, Ioniță și Viorica au fost la un pas să se despartă. A fost mare scandal. Viorica l-a înșelat cu toboșarul de la «10 Prăjini». Vă spun din sursă sigură, eu nu mă joc cu vorbele. Toată lumea de la București cunoaște situația.”, a declarat Nelson Mondialu’ pentru CANCAN.RO.

Viorica nu dă curs răutăților
Nelson a spus că toți apropiații și cei din lumea lăutărească ar ști despre greșeala Vioricăi, pe care Ioniță i-ar fi iertat-o. Deși ar fi fost la un pas de divorț, au reușit să pozeze în continuare în cuplul perfect și au uitat tot ce s-a întâmplat între ei.