Un muncitor rămâne fără cuvinte când descoperă că a câștigat 250000 de lire la loterie. Peste câteva secunde, se îngălbenește, când aude un singur cuvânt din partea unui coleg! Ce a putut să îi zică:

Uneori, norocul poate veni de acolo unde te-ai putea aștepta vreodată. Așa a crezut și un muncitor, care, după ce a răzuit un loz în plic, a descoperit că a câștigat 250000 de lire sterline.

Pentru un om simplu, care nu a văzut niciodată o asemenea sumă, un asemenea câștig era de-a dreptul un vis.

În filmulețul care a devenit viral în mediul onlien, un tânăr poate fi văzut în timp se se află în fața unei pubele, cu un loz în plic pe care l-a răzuit. În momentul în care a observat simbolul coroanei pe loz, a înțeles că este vorba de un câștig de 6 cifre, iar inima a început să îi bată cu putere.

Când ceilalți au văzut ce se întâmplă, au vrut și ei să vadă lozul, însă el a refuzat să îl arate

A început să le spună colegilor că este bogat și că viața sa va fi alta, însă cel care a postat filmulețul a scris în descrierea lui:

„Avem un tip la muncă pe care îl cheamă Jimmu și are unul dintre tichetele false de la loterie. Reacția sa este una de neprețuit când i se spune că este fals”, a scris colegul tânărului ghinionist.