Clasamentul soțiilor în funcție de luna nașterii

Oare cine e cea mai bună soție din lume? Bine, în afară de cea care citește aceste rânduri… 🙂

Clasamentul soțiilor în funcție de luna nașterii

Locul 12: Noiembrie

Îmbătător de frumoase, foarte atrăgătoare și deosebit de inteligente – așa am putea descrie femeile născut în ultima lună de toamnă. Totuși se pare că ele sunt cele mai rele soții…

Bărbatul care se căsătorește cu o astfel de femeie acceptă o sclavie de bună voie. Sigur că să servești o asemenea doamnă e o mare plăcere, dar până te obișnuiești cu asta s-ar putea să încărunțești.

Locul 11: Martie

Să te căsătorești cu o femeie născută în martie e ca și cum ai lua în casă o pisicuță. E drăguț și plăcut, dar cam atât.

Cu toate acestea bărbații lesne devin dependenți de femeile născute în luna mărțișorului. Iar dacă dintr-un motiv oarecare relația se întrerupe, viața bărbatului devine pustie și lipsită de sens.

Locul 10: August

Trebuie să fii foarte curajos ca să te căsătorești cu o femeie atât de fierbinte ca cele născute în august. În tradiția populară această lună mai este numită gustar. Și într-adevăr, trebuie să ai un gust foarte rafinat ca să alegi o asemenea femeie!

Locul 9: Decembrie

O femeie extrem de autoritară! Cuvântul său este poruncă, iar supunerea bărbatului nici nu se poate pune în discuție.

Locul 8: Iunie

Cel mai periculos tip de femei. Ea își cunoaște foarte bine soțul, poate mai bine decât se cunoaște el pe sine! De aceea bărbații nu au nici o șansă să ascundă ceva de la soțiile născute în cireșar.

Locul 7: Aprilie

O femeie foarte interesantă. Întâlnirea cu ea e cea mai fericită întâmplare prin care poate trece un bărbat – cel puțin ea e sigură de asta 100%! Ea va lupta mult pentru a-l “educa” pe bărbat, dar, paradoxal, lui asta i-ar fi chiar de folos.

Locul 6: Octombrie

Frumoasă, gospodăroasă și foarte iubitoare – o soție de vis, nu-i așa? Păcat că ea se manifestă așa doar în zilele de extremă bună dispoziție. Tot restul timpului femeile născute în această lună îl dedică istericilor și scandalurilor.

Locul 5: Septembrie

Femeia născută la începutul toamnei este un adevărat sprijin și un bun prieten. Ea îi lasă bărbatului sarcina de cap al familie, fără să uite, însă, că are multe pârghii pentru a acționa atunci când dorește.

Locul 4: Mai

O femeie foarte potrivită pentru bărbații nu foarte bogați, dar cu un simț al umorului extrem de dezvoltat. Ea nu se lasă până nu face din bărbatul său un om de succes. E drept că între timp sănătatea psihologică a soțului ar putea avea de suferit, dar sacrificiul chiar se merită.

Locul 3: Ianuarie

Un bărbat ideal trebuie să fie soțul unei femei ideale. De regulă femeile născute la începutul anului își aleg bărbatul conducându-se de rațiune, nu de nu știu ce îndrăgostire de moment. Dacă te-a ales o femeie născută în ianuarie, ești un bărbat fericit! Asta dacă nu calci pe bec, bineînțeles…

Locul 2: Februarie

A doua poziție de pe podium revine femeilor născute în făurar. O ființă gingașă, veselă și drăgostoasă, ea va aduce fericire în viața oricărui bărbat. Dar și pretențiile ei sunt pe măsură! Va trebui să pui osul la treabă dacă vrei cu adevărat să-i cucerești inima.

Locul 1: Iulie

Pentru femeia născută în cea mai caldă lună a anului familia este mai presus de toate. Ea e inteligentă, frumoasă, grijulie și se împacă bine cu rudele soțului. De ce mai ai nevoie pentru o viață fericită? Dar totodată și bărbatul trebuie să aibă grijă să nu neglijeze îndatoririle sale de cap al familie, căci răzbunarea va fi pe măsură!