Nunta mare in familia Clejanilor! Fulgy se insoara. Cine este norocoasă:

Fulgy are o relatie cu o domnisoara pe care nu vrea sa o arate lumii si de curand a cerut-o de nevasta. Fata a spus da, iar acum au inceput pregatirile de nunta.

Potrivit unor surse apropiate, Fulgy de la Clejani va merge la familia iubitei ca sa o ceara oficial, apoi vor pune la punct toate detaliile pentru petrecerea de nunta care cu siguranta va fi una fastuoasa si opulenta.

Dupa o relatie anterioara cu nabadai, cu despartiri si impacari si declaratii prin presa, Fulgy de la Clejani pare ca s-a cumintit si a gasit o fata cu care vrea sa isi petreaca tot restul vietii. Baiatul Viorica si al lui Ionita de la Clejani este indragostit pana peste cap si isi doreste sa se casatoreasca.

CITEȘTE ȘI: Bianca Dragusanu si Valentina Pelinel, legatura nestiuta dintre ele din ziua in care s-au casatorit! Biancai nu i-a adus noroc in mariajul cu Victor Slav

Valentina Pelinel, care este insarcinata cu gemeni, a purtat o rochie rosie, scurta, dar extrem de sobra, cu manecuta si pe langa gat. Multi s-au intrebat de ce Valentina Pelinel a ales o rochie rosie, iar ea a explicat ca este preferata ei, mai ales ca stie ca-i vine foarte bine in aceasta culoare.

Putini isi mai amintesc faptul ca si Bianca Dragusanu a purtat o rochie rosie la casatoria cu Victor Slav, din septembrie 2013. Roscata pe atunci, Bianca a avut o rochita rosie, vaporoasa, extrem de decoltata si cu volane in partea de jos. Si desi se spune ca rosul tine departe deochiul, se pare ca Biancai nu i-a adus si noroc. La doar cateva luni dupa casatorie, ea avea sa divorteze de Victor Slav. S-au impacat la scurt timp, dar nu s-au si recasatorit. Au fost impreuna insa pana in vara acestui an, cand cei doi au decis sa o ia pe drumuri separate, desi au o fetita.