Se întâmplă cu puțin timp înainte ca Adela Popescu să nască! Radu Vâlcan, mărturisiri neașteptate din intimitatea mariajului cu frumoasa prezentatoare: “Nu suntem perfecți. Sunt lucruri…” Ce se întâmplă între ei:

Radu Vâlcan se numără printre prezentatorii împliniți din showbizul mioritic. El are o familie frumoasă, care se va mări peste câteva luni și o carieră, care l-a făcut să trăiască multe momente inedite. Moderatorul show-ului “Temptation Island – Insula Iubirii” a vorbit într-un interviu acordat în urmă cu câteva ore atât despre viața privată, cât și despre cea profesională.

În vârstă de 41 de ani, Radu Vâlcan a făcut cele mai sincere dezvăluiri despre cum i s-a schimbat viața când s-a născut primul copil, Alexandru, dar și despre căsătoria cu prezentatoarea Adela Popescu – atât cu plusuri, cât și cu minusurile care apar între doi soți. El a subliniat că ori de câte ori au existat discuții aprinse, a ales să comunice cu frumoasa lui soție, care îi va dărui în curând al doilea moștenitor.

“În relație e vorba de echilibru. Noi când ne-am cunoscut, știam că vom ajunge aici, iar anii ne-au dat dreptate, pentru că noi suntem amândoi extrem de compatibili. E vorba de echilibru, de felul de a vedea viața, de a valorifica lucrurile bune care ți se întâmplă, rebuie să iei tot ceea ce e mai bun, să construiești o relație frumoasă și o familie frumoasă, căci într-acolo ne îndreptăm cu toții. Fără familie nu prea poți să funcționezi cum trebuie, la parametri maximi.

Trebuie să formezi o echipă. E vorba despre liniște. La începutul oricărei relații nu vezi că lucrul acela stă unde nu trebuie, după încep să apară și lucruri care te deranjează, dar sunt lucruri inerente și asta este. Nu poți să zici: așa sunt eu și obișnuiește-te. O relație se construiește, tu poți să fii un om mai bun cu ajutorul partenerului, acesta îți poate oferi ceva ce poți să înveți, cum și tu la rândul tău îi poți oferi lucruri. Nu suntem perfecți, trebuie să învățăm. Noi ne-am cunoscut la filmări, în timpul repetițiilor, am simțit, de la un punct, că aceasta este direcția și că vom avea o viață frumoasă împreună.

Sunt lucruri ce nu pot fi explicate, nu există un secret al fericirii, al unei relații bune, e vorba doar de compatibilitatea dintre două persoane care au aceleași principii, aceleași valori și care prețuiesc viața în cea mai frumoasă substanță. Mai există discuții contradictorii, normal, trecem cu maturitate peste ele. Trebuie să ai foarte mare grijă, să nu cazi în latura cealaltă, să nu mai vorbești, să fii orgolios. Trebuie să vorbești, să nu lași lucrurile nespuse, pentru că se tot adună. Trebuie vorbit!

Ne-am dorit încă un copil, iar Alexandru nu ne-a pus niciun fel de problemă și ne-a încurajat să-i mai facem un frățior. Ne-am gândit că vom face și o fetiță, deci amândoi vor avea o surioară”, a dezvăluit Radu Vâlcan în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Viitorul tătic a vorbit și despre prima zi de grădiniță a fiului său, dar și despre filmările show-ului de la Antena 1, “Temptation Island – Insula Iubirii”.

“Prima zi de grădiniță a lui Alexandru a fost una plină de emoții, mă așteptam să mă sune educatoarea din moment în moment. Este un copil extgrem de sociabil, seamănă foarte mult cu Adela și este foarte bine că este așa, e bine să vezi în jurul tău oameni sociabili, calzi, echilibrați. În spiritul acesta încercăm și noi să îl creștem. E bine să împrumute ceva și de la mine, și de la Adela.

Mi-a plăcut dintotdeauna mâncarea thailandeză, Asia este locul meu preferat, mai ales din punct de vederfe gastronomic”, a mai spus prezentatorul de la “Temptation Island – Insula Iubirii”.