Pentru că nimeni nu a intervenit s-o ajute, după ce femeia a ieșit din sala de clasă, fostul soţ a ajuns-o din urmă pe hol

O tânără mămică a fost bătută cu sălbăticie într-o grădiniţă din Bistriţa, chiar în timpul şedinţei cu părinţii! Pentru că nimeni nu a intervenit s-o ajute, după ce femeia a ieșit din sala de clasă, fostul soţ a ajuns-o din urmă pe hol! Ce i-a făcut atunci femeii, i-a îngrozit pe toți cei de față:
Copiii au rămas împietriți, ce s-a ales de ea și copilul ei:

Incident şocant la sfârșitul săptămânii trecute, într-o grădiniță din Bistrița. O mămică a fost bătută de tatăl copilului ei chiar în timpul şedinţei cu părinţii, prilejuită de deschiderea noului an şcolar.

Părinții s-au separat în urmă cu câțiva ani, iar copilul a fost încredințat spre creștere și educare mamei, tatăl având drept de vizitare și de a petrece timp cu copilul după un program stabilit de tribunal. Din păcate, despărțirea de mama copilului nu a fost acceptată niciodată de tată, care nu ezită, ori de câte ori are ocazia, să-i aplice acesteia câte o corecție fizică.

Mărturie stau câteva certificate medico-legale și plângeri la Poliție.

Mama a încercat să obțină un ordin de restricție pentru a scăpa de violențe, mai ales de cele fizice, care s-au petrecut de prea multe ori sub ochii înspăimântați ai copilului. Din păcate, judecătorii au decis că nu este nevoie de așa ceva, astfel încât violențele au continuat, ultimul episod fiind la sfârșitul săptămânii trecute, chiar la grădiniță, la ședința cu părinții.

Încurajat de lipsa de reacţie a cadrelor didactice, dar şi a părinţilor, după ce mama a ieșit din sala de clasă, tatăl a ajuns-o din urmă pe hol și a izbit-o cu capul de perete.

Mai departe, scena violentă a continuat în curtea grădiniței, sub ochii a zeci de părinți și copii.
Revoltător este faptul că nimeni nu a intervenit, relatează bistriteanul.ro. Disperată că nimeni nu-i ia apărarea, iar tatăl îi smulgea copilul din mâini, femeia a fost cea care a sunat la Poliție și a cerut ajutorul oamenilor legii.

Două echipaje de Poliție au intervenit, iar individul s-a ales cu o amendă de 1000 lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Grav este faptul că a doua zi, scriu jurnaliştii bistriţeni, mama a fost avertizată de conducerea grădiniței să-și rezolve problemele și astfel de scene să nu mai aibă loc, altfel copilul urmând a fi dat afară din unitatea de învățământ.