,,Căutăm menajere, într-o lună vă îmbogățiți, 300 de lei pe oră, doar că mai trebuie să vă…” Femeile s-au îngrămădit să vină la interviuri, dar când au auzit ce trebuie să facă, au fugit speriate:

O firmă angajează menajere, într-o lună își pot permite orice, dar femeile fug de ei ca de moarte! Uite le cer, în afară curățenie…

Dintre toate slujbele care apar în rubricile de anunțuri ale ziarelor, unul a ajuns în ziare, pe prima pagină, dintr-un motiv incredibil, e vorba despre una dintre cerințe, aceasta le face pe femei să fugă mâncând pământul. Iată despre ce e vorba.

Anunțul respectiv aparține unei firme din Londra, Marea Britanie, aceasta angajează o armată de femei, dar există o cerință, iată cu sună anunțul:

,,Căutăm femei pentru curățenie care pot curăța case private fără haine pe ele.

Slujba presupune să faceți curățenie generală, precum ștergerea prafului, ordinea în casă, dat cu aspiratorul, udatul plantelor, facerea paturilor, folosirea mașinilor de spălat, călcatul rufelor și spălatul ferestrelor.

Am început anul trecut în Londra și serviciile noastre devin din ce în ce mai populare, așa că ne extindem. E un serviciu pentru comunitatea de nudiști. Suntem o companie de curățenie. Nu e nimic sexual la afacerea noastră. Majoritatea clienților noștri sunt nudiști. Înțelegem că oamenii vor gândi altceva despre afacerea noastră, dar nu e nimic suspect la ea, este vorba doar despre curățenie”.

Plata este peste 45 de lire, adică aproximativ 300 de lei pe oră, iar dacă clientul are nevoie de curățenie timp de două ore, prețul pentru cea de-a doua oră crește, totul pentru curățarea caselor purtând doar mănuși și papuci. Se pare că afacerea merge atât de bine încât se extind în alte trei orașe din Marea Britanie, cu tot cu politica lor față de clienți de ,,nu atingeți menajerele”…

Publicitatea lor sună astfel: ,,Pentru un serviciu unic și distractiv, care îți garantează o experiență pe care nu o vei uita niciodată, angajează o menajeră goală. Vei avea toată săptămâna un zâmbet uriaș pe față”. Serviciul acesta se numește ,,Curățenie naturală” și devine din ce în ce mai popular. Tu ai plăti pentru așa ceva?

Le urăm succes și o afacere prosperă!