6 trucuri cu care vei seduce orice bărbat! Fă numărul 5 și nu-și va mai lua gândul în veci de la tine

Iată 6 trucuri pe care le poți folosi pentru a suci mințile unui bărbat și care îl vor face să nu-și mai poată lua gândul de la tine!

1. Fii interesantă

O femeie frumoasă nu este suficientă, ea trebuie să știe cum să poarte o conversație interesantă.

Desigur, interesul diferă de la o persoană la alta, însă pentru tipul de care-ți place, secretul constă în a asculta cu multă atenție ceea ce el îți spune.

Întreabă-l despre interesele, sentimentele și dorințele sale. Adună aceste informații, astfel încât să poți găsi argumente și subiecte de conversație care să-l stimuleze intelectual.

Caută interese comune și discutați despre ele.

2. Masculinitatea

Fiecare bărbat dorește o femeie care să îl facă să se simtă protectorul ei. Bărbații adoră femeile radiante și feminine, la fel cum energia masculină te atrage pe tine.

Îți amintești situația clișeică în care nu poți deschide o sticlă și îi ceri lui ajutorul? Îi place, chiar dacă nu o spune! Pe scurt, toți bărbații își doresc o femeie care să-l vadă ca pe super-eroul ei!

3. Urmează jocul

Bărbații iubesc să flirteze cu tine, și vor să facă asta mereu, mereu. Va fi bine dacă intri și tu în joc și te ții de el. Fii jucăușă. Dar trucul magic este să nu joci jocuri tot timpul.

Oferă-i un spațiu pentru flirt, însă fă-l să-și dorească mai mult. Nu răspunde niciodată într-un mod nepoliticos.

La un moment dat, poți spune nu, iar apoi, după o vreme, să începi să flirtezi din nou.

El ar trebui să se întrebe întotdeauna: „De ce este atât de greu să flirtez cu tine?” Dacă reușești asta, fii sigură că nu va înceta să încerce!

4. Independența

Este un capitol la care multe femei dau greș, distrugând întotdeauna o relație. Ele încearcă să eticheteze legătura lor, să o ducă la nivelul următor sau să determine bărbații să se stabilească alături de ele.

Nevoia de a se simți în siguranță le înnebunesc întotdeauna pe femei.

Dacă un bărbat îți trimite mesaje sau te sună, nu încerca să îl faci să aștepte prea mult, ci doar savurează momentul.

La timpul său, relația va fi definită. Independența este o trăsătură care te face foarte atrăgătoare în ochii unui bărbat.

Dacă asta nu funcționează cu cel de care ești interesată, ține minte că există cineva mai bun care te așteaptă.

5. Să ai propria ta viață

Trebuie să ai o viață proprie, mai ales atunci când vine vorba de a atrage un timp. Comportamentul bărbatului poate fi asemănat cu cel al unei pisici.

O pisică nu va urmări niciodată o jucărie așezată pe podea. Când o jucărie se agită sau se mișcă în fața lor, dar este încă puțin accesibilă, acela este momentul în care ele devin nebune și vor face orice ca să ajungă la ea.

Nu răspunde la mesajele lui într-un minut, dar nici nu aștepta o zi întreagă.

6. Fizicul

Să ai un fizic bun nu este întotdeauna ceea ce bărbații caută, ei vor doar o femeie care se simte confortabil cu ea însăși și care este observată.

Multe femei vor să pară mai slabe, dar asta nu e sănătos. Trebuie să combini o dietă sănătoasă și un exercițiu fizic care te va ajuta să îți menții acel fizic care-ți poate oferi cea mai bună încredere în tine.

Uneori nu totul se rezumă doar la aspectul tău fizic, ci și la atitudinea ta, la cum îți trăiești viața.