Dezvaluiri: cine sunt cavalerii de onoare și cât va costa meniul:

Cristian Borcea a ales sa faca nunta cu Valentina Pelinel in Ungaria si, in stilul sau caracteristic, nu se uita la bani in organizarea evenimentului!

Locatia in care va avea loc petrecerea este una absolut fabuloasa, de fapt cea mai scumpa si sofisticata din Budapesta. Restaurantul “Gundel”, cel pe care Marius Vizer si sotia lui, Irina, nasii cuplului Borcea, l-au recomandat este de fapt o cladire impunatoare, cu un design ce aduce mai degraba cu un castel medieval! De altfel, si sala in care va avea loc nunta este una regala, iar inchirierea ei costa nu mai putin de 13.000 de euro!

La eveniment, sotii Borcea au invitat 40 de persoane, printre care si cei mai apropiati oameni din lumea fotbalului, Giovani Becali, Victor Piturca sau Gigi Netoiu, care ii vor fi mirelui si cavaleri de onoare! Toti au rezervate mese speciale, in forma rotunda, cu tacamuri de argint si farfurii provenind de la o celebra firma frantuzeasca! Fetele de masa, dar si cele ale scaunelor vor fi si ele in ton cu tematica aleasa de insuratei! “Fiecare se rezerva pe o suma de 20 de euro, in consecinta, se va ajunge la final la o suma frumusica”, au spus apropiatii familiei.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel fac nunta in cel mai scump restaurant din Budapesta, iar meniul va fi si el unul de cinci stele, evaluat la aproximativ 200 de euro de persoana! Il el se vor regasi preparatele sofisticate de vita, peste si deserturi fine, la care se vor adauga vinuri si bauturi fine, scumpe, completate pentru barbati cu trabuc si zona de cafea tare!