Ioana Tufaru a mărturisit motivul pentru care nu vrea să se angajeze! „Eu am ajutor social pe viață, primesc pe lună … Îmi este bine așa!”

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, nu are un serviciu, dar nici nu doreşte să se angajeze. Aceasta a mărturisit că are o pensie socială şi susţine că este mulţumită cu venitul primit de la stat.

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic. Nu mă gândesc să îmi caut de lucru.

Dacă nu-mi place unde o să lucrez şi rămân fără banii pe care îi primesc de la stat, ce mă fac? Nu vreau să mă angajez, eu nu am lucrat deloc până acum. Am înţeles că din ianuarie o să se facă pensia 640 de lei, lucru foarte bun”, a declarat Ioana Tufaru.

Ioana locuieşte împreună cu soţul şi cu fiul ei într-o grasonieră dăruită de Gigi Becali. Soţul Ioanei Tufaru câştigă mai puţin de 1.500 de lei la o firmă de salubrizare.

Ioana Tufaru şi soţul ei, Ionuţ, au împreună un fiu de doi ani, Luca.