Adăugați aceasta în șampon și nici un fir de păr nu va mai fi pe pieptene:

Podoaba capilară este foarte importantă pentru o femeie. Un păr bogat și strălucitor va atrage privirile celor din jur. Din păcate uneori puteți constata că părul începe să cadă foarte mult. Însă vestea cea bună este că noi am găsit remediul minune pentru a preveni și a stopa căderea părului.

Doar două ingrediente vor transforma șamponul dvs. într-un remediu bogat în vitamine! Încercați.

Știți care este cauza căderii părului? Experții susțin că acest proces este legat de diferiți factori cum ar fi stresul, sarcina, menopauza, pierderea în greutate etc.

Există și alte motive care ar determina accelerarea căderii părului. Stresul poate determina un dezechilibru hormonal și respectiv puteți pierde foarte mult păr.

Vă prezentăm o rețetă de șampon preparat acasă care vă va ajuta să soluționați această problemă.

Prepararea propriului șampon împotriva căderii părului

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să cumpărați un șampon cu un conținut de pH neutru. Puteți folosi un șampon pentru copii obișnuit. Acest șampon va fi ingredientul de bază, însă mai avem nevoie de alte 3 ingrediente.

În șampon trebuie să adăugați ulei esențial de rozmarin. El se potrivește de minune pentru stimularea circulației sangvine la nivelul scalpului, ceea ce va conferi rezistență părului.

Mai mult, veți avea nevoie de ulei esențial de lămâie.

Acesta împrospătează și este un antiseptic perfect.

Al treilea ingrediente de care avem nevoie este vitamina E (2 capsule) pe care o puteți procura în farmacii.

Vitamina E este un luptător foarte eficient împotriva căderii părului. Ea va opri acest proces neplăcut.

Rețeta pentru șampon

Mod de preparare

Adăugați în șampon 10 picături de ulei esențial de rozmarin și 10 picături de ulei esențial de lămâie. Apoi adăugați 2 capsule de vitamina E. Agitați bine șamponul înainte de a-l utiliza.

Mod de utilizare

Este foarte important să folosiți acest șampon peste o zi. Aplicați-l pe păr și masați pielea capului timp de câteva minute. Lăsați să acționeze 10 minute. Apoi clătiți cu apă caldă.

Veți fi uimiți de rezultat. Peste câteva săptămâni veți observa că părul dvs. a început să crească și a încetat să cadă!