Alina Vidican, mesaje pentru Borcea in ziua nuntii lui cu Pelinel! Ce i-a transmis:

Alina Vidican, fosta sotie a lui Cristi Borcea, pare sa se fi impacat cu ideea ca acesta ii apartine Valentinei Pelinel si ca, mai mult decat atat, a decis sa se casatoreasca cu ea si sa o duca si in fata altarului bisericii romanesti din Budapesta pentru a-i jura credinta vesnica.

Asa cum era de asteptat, pentru a-i demonstra ca a trecut peste perioada dificila de dupa divortul lor, Alina Vidican a dorit sa ii transmita lui Cristi Borcea un mesaj cat se poate de elegant pentru evenimentul in care fostul actionar dinamovist si-a unit destinele cu frumoasa Valentina Pelinel.

Doar ca, spre surpriza Alinei Vidican, Cristi Borcea i-a ignorat toate apelurile, motiv pentru Alina Vidican sa gaseasca o solutie de avarie pentru a-I face acestuia urarile de rigoare. Asa ca, fara sa stea pe gaduri, a apelat la unul dintre copiii lui Cristi Borcea, din mariajul cu Mihaela, pentru a-i trasmite afaceristului “Casa de piatra” din partea ei, mai ales ca, spun sursele noastre, Alina Vidican a reusit sa treaca, definitiv, peste dezamagirea ca a fost parasita pentru Valentina Pelinel.

De altfel, la fel s-ar fi intamplat si la cununia civila a Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea, fostul actionar dinamovist evitand sa aiba vreo discutie cu fosta lui sotie, temandu-se probabil de tensiunea care ar putea aparea in urma unei conversatii dificile.