7 moduri în care își cresc oamenii bogați copii de care ar trebui să țină cont orice părinte:

Poveștile și lecțiile de istorie ne spun despre copiii de viță nobilă dorm pe așternuturi de mătase, mănâncă din vase și cu tacâmuri din aur și petrec toată ziua relaxându-se și distrându-se. În continuare, vă prezentăm modul în care își cresc copiii Ducele și Ducesa de Cambridge. Aceștia trebuie chiar să-și facă singuri curățenie în cameră. Iată 7 lucruri pe care trebuie să le facă copiii lui Kate și William:

1. Titlul unei persoane nu este o scuză pentru o viață sedentară

În familia Ducelui și a Ducesei de Cambridge există o singură doică care îi ajută cu copiii. Tot ceea ce ține de hrănit, de baie și de plimbările cu copiii e făcut de către părinți. William e pilot de elicopter pentru serviciile medicale de urgență, iar copiii lui știu asta.

2. Respectă munca altor persoane

Nepoții Reginei Elisabeta înțeleg de la o vârstă fragedă că munca oricărei persoane trebuie apreciată, indiferent dacă e vorba de o mamă care pregătește cina sau femeia care face curățenie. Copiii știu că trebuie să aprecieze mâncarea și să adune singuri hainele din camera lor.

3. Familia e prioritatea numărul unu din viața unei persoane

Micul George are grijă de sora sa Charlote și devin prieteni. Deși sunt mici, copiii cunosc povestea familiei lor și merg des să viziteze mormântul bunicii lor, Prințesa Diana. Kate și William petrec mult timp alături de copiii lor, George îi spune totul tatălui său, iar Charlote adoră să gătească alături de mama sa.

4. Fiecare are dreptul să își exprime gândurile și sentimentele în mod liber

În ciuda tradiției de a crește în mod strict copiii regalității, părinții contribuie la dezvoltarea intelectului emoțional al copiilor. Prințul William a spus că generațiile de acum au curajul să vorbească despre lucrurile care îi deranjează.

5. Educația e o prioritate

Copiii lui Kate și William au printre activitățile preferate cititul. Kate duce copiii des la expoziții și la muzee. Le place în mod deosebit Muzeul de Istorie Naturală din Londra și nu doar datorită dinozaurilor, conform lui William.

6. Trebuie să iubești sportul

Ducele și Ducesa iubesc sportul. Copiii lor nu dau încă dovadă de interes pentru sport, dar părinții lor sunt convinși că le vor călca pe urme cât mai curând.

7. Bunele maniere trebuie arătate în public indiferent de vârstă

Copiii sunt conștienți că nu sunt lăsați la evenimente publice dacă se comportă necorespunzător sau sunt răzgâiați. Există reguli stricte de comportament, chiar și pentru copiii de viță nobilă. Dacă nu sunt cuminți, Charlote și George trebuie să rămână acasă în timpul unui eveniment oficial.