12 lucruri neașteptate pe care femeile le găsesc atrăgătoate la bărbați. Numărul 10 nu poate fi negat:

Fiecare dintre noi are cel puţin o preferinţă mai ciudată atunci când vine vorba despre partenerul de viaţă. Totuşi, se pare că multor femei le plac aceleaşi caracteristi la bărbaţi. De la părul de pe corp la brațe venoase, iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Vene care ies în evidenţă pe lângă muşchi
Poate că nu îţi plac cele mai proeminente vene, dar cele care ies în evidenţă pe lângă mâinile musculoase sunt notate şi apreciate. Nu toţi bărbaţii au vene spectaculoase, dar cei care au sunt destul de musculoşi.
Femeile adoră această imagine de bărbat puternic.

2. O voce somnoroasă
Poate că unii bărbaţi se simt ciudat în legătură cu vocea lor de dimineaţă, dar multor femei le place foarte tare vocea somnoroasă. Găsesc această voce atrăgătoare, aşa că nu este cazul că bărbaţii să o mai ascundă.

3. Părul facial
Femeile găsesc bărbaţii care au o barbă plină mult mai atrăgători decât pe cei care sunt proaspăt raşi, susţin studiile. Barba este un simbol al masculinităţii şi un bărbat cu o barbă bine întreţinută este apreciat.

Aşadar, recomandăm bărbaţilor să încerce să îşi lase barba să crească, fără nicio reţinere.

4. Păr pe corp
Din moment ce părul facial a devenit foarte în trend, nu este de mirare că şi cel de pe restul corpului a devenit o obsesie. În ceea ce priveşte părul de pe corp, cheia este întreţinerea. Totuşi, femeile aprecieaza bărbaţii cu păr, tocmai pentru că dau impresia că sunt sălbatici, organici şi masculini.

5. Bărbaţii care iubesc animalele şi copiii
Bărbaţii nu se simt mereu confortabil în jurul copiilor şi a animalelor, dar femeile aprecieaza bărbaţii care îşi lasă partea emoţională să iasă la suprafaţă atunci când este cazul. Bărbaţii care nu se tem de ideea de familie sunt foarte apreciaţi.

6. Un vocabulat impecabil
Unele femei adoră bărbaţii care introduc în conversaţie cuvinte lungi şi pompoase, demonstrând că au un nivel de inteligenta ridicat.

7. Ştii să cânți la chitară?
Studiile demonstrează că femeile sunt cu 90% mai atrase de bărbaţii care ştiu să cânte la chitară, pentru că muzica le scoate în evidenţă partea sensibilă. Chitara este ca un magnet care atrage imediat femeile, în special dacă este acompaniată de o voce superbă.

8. Bărbaţii care îşi rulează mâneca lungă
Arată nişte piele şi rulează mâneca aia lungă până la cot. De ce le place fetelor atât de mult? Poate pentru că înţeleg că sunt foarte muncitori şi că nu se tem să îşi murdărească puţin mâinile.

9. Gâtul
Un gât lung şi bine structurat le atrage imediat pe femei. Bărbaţii care îşi lasa gâtul la vedere sunt remarcaţi imediat.

10. Bărbaţii care miros bine, cu parfum sau fără
Femeile iubesc mirosul natural al bărbaţilor şi orice parfum care nu miroase tipic. Toată lumea emană un miros natural chiar dacă nu transpira. Asigură-te că mănânci multe fructe şi legume dacă vrei să miroşi frumos fără parfum.

11. Tendinţe de tocilar
Dacă ai şansa de a-ţi demonstra abilităţile intelectuale în faţa unei fete, nu ezita să o faci, dar fără să pari arogant. Există mai multe feluri de inteligenţă. Dacă apreciezi arta, poţi să arăţi asta. Dacă ai inteligenta nativă, poţi arăta asta.

Vei fi surprins de cât de apreciat este acest aspect.