Trupa A.S.I.A. s-a reunit!

Una dintre cele mai cunoscute trupe de fete de la noi s-a reunit la mai bine de 10 ani de când au decis că nu vor mai cânta împreună.

Cât se poate de apreciată, trupa ASIA făcea furori la începutul anilor 2000, atunci când fetele reuşeau să cucerească inima a mii de fani. Formaţia a apărut pe piaţă în luna martie a anului 1999, iar cea care le-a reunit pe cele patru membre era Irina, cea care a şi avut ideea proiectului muzical.

Cum formaţia s-a destrămat în anul 2005, iar fetele au pornit fiecare pe drumul ei, au fost mai puţine ocaziile în care fanii le-au mai văzut împreună de atunci. În urmă cu câteva ore, în această miercuri, fetele de la ASIA s-au reunit, iar o primă imagine cu ele a apărut pe reţelele sociale. Cea care a făcut publică poza a fost Sorana Darclee.

„Într-adevăr le iubesc pe aceste fete din formaţia ASIA“, a fost mesajul Soranei, din dreptul imaginii publicate pe contul său de Instagram. Însă, fanii au observat rapid că din imagine lipseşte chiar lidera trupei, Irina, atrăgând atenţia asupra acestui „detaliu“. „Irina nu e în ţară şi o prindem extrem de rar, dar cu sufletul e în poză“, a adăugat Sorana Darclee.