Cum s-a ajuns ca o casă din Vâlcea să fie pe două străzi diferite

In staţiunea Ocnele Mari – Vâlcea s-a întâmplat un lucru straniu, iar un localnic a devenit ținta glumelor din cauza acestui lucru. Bărbatului nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat.

Cum s-a ajuns ca o casă din Vâlcea să fie pe două străzi diferite
Astfel, localnicul numit Tarzan a constatat cu stupoare că Primăria i-a alocat pentru aceeaşi casă două numere locative, pe două străzi diferite, fără să aibă legătură una cu alta. Acesta și-a spus povestea halucinantă pe Facebook, însă la scurt timp după, probabil de rușine sau la presiunea autorităților, a șters-o, însă nu înainte de a apuca să fie distribuită de alți oameni.

Dupa cum era de așteptat, oamenii s-au amuzat teribil de pățania omului, făcând glume la adresa lui, fiindcă nu era suficientă povestea, însă numele bărbatului a fost punctul culminant al acestei povești. Tarzan a mai povestit și despre alte întâmplări asemănătoare, precum despre greşelile pe care le fac cei care lucrează în cadrul Primăriei Ocnele Mari şi al altor administraţii locale, în Nomenclatorul străzilor.

Proprietarul e disperat și nu știe ce să mai facă
„Domnule primar, nici la ”Cascadorii râsului”, nu vezi aşa ceva. Mi-aţi pus un număr locativ. Vă rog, rezolvaţi problema, că râde lumea, fraţilor! O casă, două numere diferite, două străzi diferite! E unic în istoria Ocniţei. Alo, Primăria Ocnele Mari!”, a postat pe Facebook, Stamatie Ion Tarzan.

Comentariile au apărut imediat, care de care mai amuzante, printre care: „Ce-ai păţit, Tarzane? Ai uitat de junglă? O liană ducea pe mai multe poteci”, „Pe două străzi diferite? Două numere diferite? O singură poartă. Ha, ha, ha.”, „Aşa te bagă de două ori la taxe”.

„Ai casă pe colţ, Tarzane, un număr este pentru principală şi un număr pentru stradă, în sus”, a spus un localnic, în timp ce altul a declarat: „Păi 22 Decembrie e strada cu ştrandul şi cu blocul”, potrivit adevarul.ro.