Cum puteți transforma cu folie autocolantă mobila veche în una nou-nouță

Cu totii ne dorim sa ne imbunatatim piesele de mobilier pe care deja le avem in casa. Nu dorim sa mai cheltuim bani pe alte piese noi, mai ales cand acestea pe care deja le avem sunt functionabile si sunt inca practice.

Ce putem face? Le putem schimba aspectul. Folosind doar cateva folii autocolante, poti sa schimbi si tu aspectul pieselor de mobilier pe care le ai in casa.

Haideti sa ne inspiram impreuna din pozele de mai jos si din proiectele pe care oamenii le-au facut pana acum.

Blatul de la bucatarie
Blatul de la bucatarie se zgarie foarte usor si poate ca are pete pe care nu le mai poti scoate. Poti folosi hartie autocolanta pentru a face ca piesa de mobilier sa para noua, abia scoasa din cutie. Suna bine? Si arata si foarte bine!

In functie de amenajarea bucatariei tale, poti folosi modelul de hartie autocolanta.

Rafturile din casa
Fie ca le-ai zgariat, ca a sarit vopseaua, ca sunt patate sau ca pur si simplu doresti sa schimbi aspectul acestora, rafturile din casa pot fi si ele refacute. Nu, nu de la zero. Ai nevoie de hartie autocolanta colorata pentru a da rafturilor un aspect placut, dar si un look nou. Opteaza si tu pentru culorile indraznete! Inspira-te din pozele de mai jos si reinnoieste-ti casa folosind hartie autocolanta. Ieftin si simplu, nu-i asa?

Noi va dorim spor la treaba si speram ca ideile de astazi sa va placa si voua. Noua ne plac deoarece nu necesita investitii mari, iar imaginatia poate sa fie cat mai bogata pentru ca aceste proiecte sa iasa cat mai frumos.