Gemenele identice dorm în același pat, au împărțit același bărbat timp de 5 ani, dar acum toată lumea e scandalizată

Gemenele Anna și Lucy DeCinque au avut același iubit în ultimii 5 ani.

Surorile locuiesc în Perth, Australia, și de curând și-au făcut public planul ciudat. Ele sunt cunoscute drept ,,Cele mai identice surori din lume” și, mai demult, spuneau că vor să se căsătorească cu iubitul lor care le-a fost alături amândurora timp de 5 ani, mecanicul Ben Byrne.

Surorile au 32 de ani și au cheltuit aproape 250.000 de dolari pentru ca trăsăturile lor să fie și mai asemănătoare decât dorise natura. Cele două deja împart totul, inclusiv patul, iar acum vor să trăiască experiența sarcinii, dar tot împreună.

Care este, deci, planul lor pentru sărmanul mecanic? Ele vor să aibă amândouă câte-un copil cu același bărbat, cel pe care deja și-l împart. Dar, înainte de a intra în detalii, cele două s-au informat dcă e posibil să rămână amândouă însărcinate în același timp: ,,Nu suntem siguri dacă e posibil… E aproape o mică dilemă, nu?”, le-au spus medicii.

Surorile au o singură dilemă… Cum se va numi gradul de rudenie care îi va lega pe copiii lor. Vor avea același tată, iar mamele lor vor fi surori. Vor fi veri, vor fi frați vitregi? Cele două femei spun că dacă nu pot rămâne însărcinate în același timp pe cale naturală sunt dispuse să încerce și fertilizarea in vitro, folosirea unei mame surogat, sau chiar adopția.

De ce vor să facă așa ceva neapărat? Ele spun că vor să trăiască în același timp experiența maternității. Se pare că relația lor în trei este ,,perfectă” și Ben a fost cel care a venit cu ideea copilului.