Avea 104 kilograme și acum arată așa

Tiffany este mama a doi copii și a reușit o performanță incredibilă: și-a transformat viața, dar și silueta, într-un mod aproape miraculos, după ce a slăbit 30 de kilograme într-un singur an. Ceea ce este și mai interesant este că a reușit toate astea fără să urmeze o anumită dietă și fără să facă foarte mult sport.

În momentul în care a ajuns să cântărească 104 kilodrame, Tiffany a luat decizia să își schimbe viața radical, iar rețeta succesului ei este simplă: ea pur și simplu a renunțat la alimentele nesănătoase: dulciuri, băuturi carbogazoase și alimente procesate.

În prezent, meniul ei este complet schimbat, acum consumă la micul dejun shake-uri și fructe, la prânz carne slabă și legume, iar la cină salate și carne de pui. În ceea ce privește gustările dintre mese, ea apelează la mere, unt de arahide și morcovi. Totodată spune că și-a mărit cantitatea de lichide pe care le consumă, mai ales apa care îi taie pofta de mâncare.

Tiffany a declarat că a reuşit să slăbească deoarece îşi dorea mult să probeze anumite haine şi să le cumpere, dar nu găsea mărimea sa sau nu îi veneau bine. Acest lucru a motivat-o foarte mult şi acum a devenit un exemplu pentru milioane de persoane. Astfel, adoptând un stil de viață sănătos, și-a dobândit silueta de vis pe care și-a dorit-o întotdeauna! Iar tot ce a făcut a fost să renunțe la alimentele care îi făceau rău organismului ei.