Dupa 18 ani de casatorie si-au sus ADIO!

Nimeni nu se aștepta! Deea și Dinu Maxer au decis să-și separe drumurile vieții după 18 ani de căsnicie. Anunțul neașteptat i-a șocat pe fanii celor doi foști parteneri de viață! Iată ce au declarat despre sfârșitul relației lor de iubire!

Deea și Dinu Maxer divorțează!

S-a anunțat divorțul momentului! Atât Deea cât și Dinu Maxer și-au anunțat fanii despre decizia de a divorța pe conturile personale de Instagram. Cei doi le-au mulțumit urmăritorilor lor pentru aprecierea lor, dar speră să le înțeleagă decizia:

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect și muncă depusă cot la cot în tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru această călătorie în care am fost, pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!

Voi ne știți viața ca pe o carte deschisă, fiind mereu în atenția voastră și înconjurați de apreciere și admirație. Pentru toate acestea vrem să vă mulțumim și totodată ne dorim să respectați acest moment din viața noastră. Ne dorim discreție, liniște și pace pentru fiecare dintre noi și, cel mai important, pentru copiii noștri. Fiți blânzi! Dumnezeu știe drumul fiecăruia! Mulțumim, Deea si Dinu Maxer, a scris atât Deea Maxer, cât și Dinu Maxer pe contul personal de Instagram.

Pe cei doi îi vor lega mereu cei doi copii ai lor, pe nume Andreas și Maysa.

Deea Maxer a intrat într-o afacere profitabilă cu cosmetice și reușește să ajute multe românce să câștige un venit suplimentar din această industrie:

„Business-ul Deei cu produse cosmetice a evoluat, este în continuă dezvoltare, echipa ei crește pe zi ce trece, iar faptul că oricine poate face această afacere a făcut-o pe Deea să ajute cât mai multe femei din țară să câștige un venit suplimentar.”, a precizat în trecut Dinu Maxer pentru WOWbiz.ro.