Chiar tu îl arunci în patul alteia dacă faci asta! 8 motive pentru care bărbații au amante:

Infidelitatea în cuplu este extrem de întâlnită și poate aduce extrem de multă suferință într-o relație. Multe femei își pun frecvent întrebarea: De ce se duce la altele?

Iată câteva dintre răspunsuri:

1. Ai încetat să fii drăguță:

Foarte adesea amantele sunt mult mai bune decât soțiile. Toți bărbații vor să fie apreciați și tratați cu bunătate. Rutina zilnică face soțiile să uite de tandrețe. Foarte des se înfurie pentru că soții lor nu fac ceea ce li se cere, nu le acordă atenția cuvenită și altele. De aceea bărbații decid să găsească acea bunătate și apreciere în relația cu amanta lor.

2. Ți-ai pierdut interesul pentru hobby-urile lui:

Există multe cazuri când un bărbat găsește o amantă, când se dovedește că ambii au aceleași interese. Îi sprijină în hobbyurile și se îndrăgostește de această femeie.

3. Nu te mai interesează părerea lui:

Fiecare relație se bazează pe respect. Când femeile iau în considerare opinia soților lor, este calea de a-și arăta respectul. Când nu faci asta, îl faci să se simtă neimportant.

4. Nu gătești pentru partenerul tău:

Dacă gătiți pentru soțul sau partenerul vostru, îi arătați dragostea și grija pe i-o porți. El simte că îl iubiți cu adevărat și sunteți gata să faceți tot ce este mai bun pentru a-l face fericit. Dacă nu gătiți pentru el, el se poate simți neglijat.

5. Nu-l apreciezi:

Ar trebui să-ți prețuiești partenerul și ceea ce face pentru tine. Lăudați-l și-l mulțumiți-i. Trebuie să înțeleagă că îl mai iubești și îi prețuiești eforturile, altfel va găsi pe altcineva care o va face.

6. Te plângi mereu:

Acei oameni care se plâng mereu nu-i pot face pe cei dragi fericiți. Cel puțin pentru că e iritant. Mai ales dacă este obosit. Cu alte cuvinte ar trebui să știi când să taci. Sunt momente în care nu trebuie să spui nimic dacă nu ai nimic de spus.

7. Nu te mai îngrijești:

Fiecare bărbat iubește când soția lui este atractivă, când are grijă de păr, piele și corp. Există multe cazuri când femeile nu mai fac toate aceste lucruri atunci când se căsătoresc. Este o greșeală, deoarece bărbații încep să caute o altă femeie, care pare întotdeauna perfectă.

8. Nu mai aveți contacte fizice:

Acestea reprezintă o parte importantă a vieții fiecărui bărbat și nu le place când inventezi scuze penibile pentru a nu o face.