”A fost împinsă de altcineva!” Iulia ar fi fost amenintata de fostul ei iubit. Ce s-a intamplat inainte de tragedie

Elisabeta i-a fost soacră Iuliei și urma să îi devină din nou, în condițiile în care tânăra în vârstă de 33 de ani avea să se recăsătorească cu tatăl copiilor ei, Alexandru. Femeia a oferit primele și singurele declarații, în exclusivitate la Acces Direct. Iată ce spune despre relația Iuliei cu fostul ei iubit!

Noi detalii ies la iveală în cazul tragediei din Timișoara, tragedie care a îndoliat o țară întreagă. Mama tatălui copiilor a oferit declarații exclusive la Acces Direct. Femeia a făcut mărturisiri de-a dreptul cutremurătoare.

Elisabeta, cea care avea să îi devină soacră din nou Iuliei, a mărturisit că tânăra de 33 de ani era o mamă foarte bună, își iubea mult copiii și avea o relație cât se poate de specială cu fetița și băiețelul.

Femeia a povestit că nu avea o relație prea apropiată cu Iulia. Cu toate acestea, tânăra s-a prezentat la ziua de naștere a soacrei sale și i-a povestit tot ce are pe suflet. I-a zis că îi pare foarte rău că nu s-a putut înțelege cu Alexandru.

”Ea nu ar fi făcut așa ceva. Ea a pornit la grădiniță, nicidecum să se omo.are. A fost împinsă de altcineva. Bănuiesc că Marcel, pentru că o teroriza foarte mult. Ea voia să scape, să vină înapoi la noi”, a povestit femeia.

Iulia i-ar mai fi spus soacrei sale că nu se înțelege deloc cu bărbatul pe care l-a cunoscut după divorț. De aceea, femeia este de părere că cineva a aruncat-o pe Iulia de pe acoperiș și că ea nu ar fi recurs la un astfel de gest.

Soacra Iuliei, despre relația dintre Alexandru și Iulia
Elisabeta este de părere că răspunzător pentru tragedie este nimeni altul decât Marcel, cel cu care Iulia a avut o relație după divorțul de Alexandru. Femeia susține că acesta a pus foarte multă presiune pe Iulia în ultima vreme.

”Îmi spunea că pune presiune, o amenință, cu copiii. A spus că îi ia copiii. Nu știu ce a avut ea pe suflet, pentru că după toate fazele astea a spus că vrea să se întoarcă în familie, a și depus actele să se căsătorească din nou. A zis că vrea să mai stăm o dată la un pahar, pentru că am vrut să aflu în detaliu. Ea era o mamă care își iubea foarte mult copiii”, a povestit Elisabeta la Acces Direct.

Soacra Iuliei a mai mărturisit că tânăra nu oferea prea multe detalii despre relația pe care o avea cu Marcel. Cu toate acestea, la un moment dat, a răbufnit și a povestit tot ce s-a întâmplat. Ar fi încercat să se despartă de bărbat, însă acesta nu i-ar fi dat pace.