Iulia ar fi fost înșelată de Marcel, fostul iubit, chiar cu bona copiilor: ”Avea o frică în ea”

Iulia a divorțat de Alexandru în urmă cu mai mult timp și l-a cunoscut pe Marcel. Soacra tinerei a mărturisit că nu avea o viață ușoară cu bărbatul. Acesta o amenința că îi ia copiii, o teroriza și, mai mult decât atât, ar fi înșelat-o chiar cu cea care ar fi trebuit să aibă grijă de copiii ei, bona.

Iulia avea o viață amoroasă controversată. Puțini știau ce se întâmplă cu adevărat în viața tinerei în vârstă de 33 de ani. S-a închis în ea, iar când nu a mai putut, a răbufnit și i-a povestit câte puțin fostei sale soacre.

Iulia ar fi mers pentru ultima dată acasă la fosta ei soacră pe data de 18 aprilie, atunci când femeia și-a sărbătorit ziua de naștere. I-a spus că nu se simte tocmai bine și că are mari probleme în relație.

Tânăra care și-a luat copiii și s-a aruncat de pe acoperiș i-a spus Elisabetei, fostei sale soacre, că l-a prins pe Marcel, iubitul ei, chiar în timp ce o înșela cu bona copiilor. A fost distrusă de durere și a vrut să se împace cu tatăl copiilor ei.

Iulia și-a cerut iertare de la soacra ei pentru tot ce s-a întâmplat. I-a spus că regretă relația cu Marcel, că a fost tânără și că nu și-a dat seama de greșeala pe care o face și că vrea să se căsătorească din nou cu fiul Elisabetei.

Iulia, terorizată și amenințată de Marcel?!
Fosta soacră a Iuliei i-ar fi spus că o iartă, pentru că este mama copiilor. Așadar, cei doi au încercat să se recăsătorească, au depus actele, însă nu s-au mai prezentat în fața ofițerului stării civile.

”Mi-a spus doar că l-a prins că a înșelat-o cu bona. Nu știu, bonă, menajeră, ce aveau ei acolo”, a declarat la Acces Direct fosta soacră a tinerei.

Cei doi urmau să se căsătorească pe data de 28 aprilie. Nimeni nu știe, însă, care este motivul pentru care nu s-au mai prezentat. Alexandru locuia în Austria, acolo unde avea și locul de muncă.

Iulia l-ar fi implorat să se întoarcă acasă, să stea cu ea și cu cei doi copii pe care îi au împreună. Alexandru ar fi refuzat, explicându-i că nu poate să renunțe la serviciul pe care îl are în Austria.