Răsturnare de situație în scandalul Nuțu Cămătaru – Nicoleta Luciu. Decizie radicală!

Mulți au rămas surprinși în momentul în care s-a aflat ce legătură a existat între Nuțu Cămătaru și Nicoleta Luciu. În cartea „Dresori de lei și de fraieri”, de care s-a ocupat Codin Maticiuc, a fost dezvăluit modul în care s-au cunoscut cei doi.

Iată că bruneta a luat o decizie radicală după ce acest scandal a luat amploare!

Ce vrea să facă Nicoleta Luciu. Vedeta își dorește să meargă la tribunal
Nicoleta Luciu s-a iubit cu Dinu Maxer timp de 8 ani, cei doi începând să formeze un cuplu în 1997 și despărțindu-se în 2005. Cu toate acestea, Nuțu Cămătaru a explicat că vedeta a făcut parte din cuceririle sale. Aceasta ar fi avut legături cu protagonistul cărții și Sile Cămătaru în 2003.

Pe atunci, vedeta încă forma un cuplu cu Dinu Maxer. Nuțu Cămătaru a povestit în cartea lui cum a cunoscut-o pe frumoasa brunetă, însă nu a făcut dezvăluiri despre natura relației pe care a avut-o cu aceasta. Totuși, mai multe detalii incendiare au ieșit la iveală despre Nicoleta Luciu.

„Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău.”, a explicat Nuțu Cămătaru.

Nicoleta Luciu, pregătită să meargă în instanță
Într-o declarație din 2006, Nuțu Cămătaru explica faptul că a avut legături cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz, printre care și Nicoleta Luciu. Bruneta a luat o decizie radicală. Vedeta este hotărâtă să îl dea în judecată pe protagonistul cărții ‘Dresor de lei și de fraieri’.

„Nicoleta Luciu vrea să îl dea în judecată pe Nuțu Cămătaru, e foc și pară. Avocații lucrează la acte. Îl dă în judecată pentru prejudiciu de imagine.

Nu neagă că este adevărat ce a scris Nuțu, nici nu recunoaște. Spune doar că respectivele declarații i-au afectat grav imaginea publică.”, ne-au declarat, în exclusivitate, surse apropiate de Nicoleta Luciu.