Fulgy, dezvăluiri bulversante despre Bianca Drăgușanu: „O știu de când nu avea dinți”

Astăzi, Fulgy a declarat ră.z.boi cuplului Bianca Drăgușanu – Gabi Bădălău. Într-un mesaj video, controversatul artist le-a transmis câteva idei ex.t.rem de ac.i.de și i-a criticat dur pe cei doi viitori soți. Fiul Clejanilor i-a transmis frumoasei blondei să părăsească România, pentru că nu o mai vrea în țara natală.

În vârstă de 23 de ani, Fulgy s-a filmat în timp ce a făcut afirmații u.m.ilitoare la adresa fostei prezentatoare de la Kanal D. Nici Gabi Bădălău nu a scăpat de f.u.ria tânărului artist. Despre viitorul soț al Biancăi Drăgușanu, acesta a precizat că, deși este extrem de bogat, nu are valoare.

“O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) p.@. r.a.șuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra, dar știu că și tu vrei afirmare. Tu ai bani, dar nu ai valoare, vrei la televizor. (…)”, a declarat băiatul lui Ioniță de la Clejani într-un clip încărcat pe IG Story.

Într-o altă înregistrare, Fulgy a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Alex Bodi și i-a transmis fostei soții a acestuia să plece din România: “Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? Suntem îmbrăcați de la Philipp Plein de la ediția aia exclusivistă. (…). Bianca, dispari din România, că vreau eu”.

Declarațiile ful.m.inante ale lui Fulgy la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău vin după ce el i-a transmis un mesaj umilitor cântăreței Antonia.