7 semne care demonstrează că vrea să fiți doar parteneri de am0r

De regulă, femeia acceptă inițial acest lucru, dar în secret speră că relația să devină serioasă. Iată cum să îți dai seama că vrea să fiți doar prieteni cu beneficii:

1. E absent în zilele importante

De Ziua Îndragostitilor, de ziua ta de naștere sau de Crăciun este oriunde altundeva, numai cu ține nu. Dacă are gânduri mai serioase, va ține cont de aceste zile și va face un efort să iasă ceva special. Dacă are alte planuri sau nu își amintește de aceste zile, cu siguranță nu te consideră iubita lui.

2. Nu te sună să vadă ce faci

Rareori te sună să vadă cum ești. Există prea puține mesaje în care îți urează să ai o zi bună sau o noapte bună. Dacă nu te simți ok, el nu e interesat să fie alături de ține și să te ajute să fii mai bine. Și rar va vedeți fără scopul de a face amor.

3. Sunteți împreună doar în dormitor

Dacă te-ar consideră iubita lui, ar vrea să fie văzut cu ține, ar vrea să-i întâlnești prietenii și familia și ar merge la petreceri cu ține. Dacă sunteți doar prieteni cu beneficii și nu vrea nimic mai mult decât asta, atunci el nu vrea să te amestece cu oamenii importanți din viața lui. Scopul principal este să faceți amor, nu să va cunoașteți mai bine și să faceți parte unul din viață celuilalt.

4. Nu petreceți timp împreună în lumina zilei

Dacă el vrea doar să facă amor, el nu e interesat să se întâlnească cu ține. Iar atunci când petreceți noaptea împreună, e posibil ca el să plece înainte să răsară soarele sau să își dorească să pleci tu dacă v-ați întâlnit la el. Nu te va lăsa în casa lui dacă el trebuie să plece la muncă.

5. Nu există niciun acord pentru o relație serioasă

Dacă nu ați avut o discuție serioasă despre asta, înseamnă că nu aveți o relație. Și chiar dacă ați vorbit, iar faptele lui nu se potrivesc cu ceea ce a spus, atunci cu siguranță sunteți doar prieteni cu beneficii.

6. Nu e pregătit pentru o relație

Dacă el spune că nu e pregătit pentru a avea o relație serioasă, atunci crede-l pe cuvânt. Acesta este singurul caz în care cuvintele lui contează mai mult decât faptele. Nu caută motive în faptele sale cum că ar vrea o relație cu ține dacă el a spus clar nu. Există multe motive pentru care un bărbat nu e pregătit pentru un astfel de angajament, iar două dintre cele mai comune motive sunt: Nu vrea să se stabilească undeva din punct de vedere geografic. Poate anticipează o schimbare a locului de muncă sau intenționează să merafa la o școală în altă parte. Cel de-al doilea caz e că tocmai a ieșit dintr-o relație serioasă și are nevoie de o pauză.

7. Depune minimum de efort

Dacă depune minim de efort, atunci el crede că sunteți doar prieteni cu beneficii. Efortul minim e diferit în funcție de situație. Poate că tu ești cea care inițiază contactul dintre voi. Poate că te sună doar după ce termină întâlnirea cu băieții.

Sursa: estisuperba.ro